Nea Radio

Vil hjelpe tusenvis av skolebarn:

Willy tar gjerne imot din gamle skolesekk og annet utstyr

Bahati Willy Namugunga i den veldedige organisasjonen Jabez verden, tar gjerne imot skoleutstyr du ikke har bruk for. Det kan komme tusenvis av skolebarn i Kongo til nytte. Foto: Karin Jegtvik

Gamle skolesekker, pennal, skrivesaker – alt av skoleutstyr er av interesse når den veldedige organisasjonen Jabez verden skal hjelpe skolebarn i Kongo. Denne uka starta de innsamling av skolemateriell ved Ole Vig videregående skole i Stjørdal.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 15.07.2021 kl 08:24

- Nå har jeg nettopp henta nøkkelen til lokalet vi har fått lånt av fylkeskommunen på Ole Vig Videregående skole, sier en fornøyd Bahati Willy Namugunga.

Ønsker alt innen skoleutstyr

Han er styremedlem i Jabez verden, som er en veldedig organisasjon som hjelper skolebarn over hele verden. Nå skal de samle inn utstyr til elevene ved en skole i Kongo.

- Vi er så takknemlige over at Trøndelag fylkeskommune hjelper oss med lån av lokaler. Nå kan alle som har utstyr liggende; gamle skolesekker, skolemateriell, skrivesaker de ikke har bruk for lenger, levere det til oss, oppfordrer han.

Sendes i løpet av høsten

De som ønsker å bidra kan ta kontakt med Jabez verden på Facebook.

- De kan sende oss en melding, og så blir vi enige om hvordan utstyret skal leveres. Om de kommer hit med det, om vi henter det eller om de sender det i posten, sier Willy.

Utstyret som organisasjonen får inn skal sendes til Kongo i løpet av høsten, og tusenvis av skolebarn vil få nytte av utstyret.

- I denne omgang støtter vi en skole som har over tusen elever, og det er et enormt stort behov for utstyr. Det er veldig takknemlige over det de får.

Hvor mye betyr det for dem som får denne hjelpen?

- Mye. Det gir håp og vi ser hvor glade de blir. Det er av stor betydning. Jeg kan ikke beskrive hvor mye det betyr.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...