ANNONSE
Annonse
Nea Radio

AUF:

Wennberg ny leder

AUF: Elleve møtte opp på Selbu/Tydal AUF sitt årsmøte.

Marius Wennberg er valgt til ny leder av Selbu/Tydal AUF.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Det var på årsmøtet i Selbu/Tydal AUF onsdag at Marius Wennberg enstemmig ble valgt til ny leder av lokallaget.

- Jeg er utrolig takknemlig for tilliten, og ser fram til året som kommer. Det å være med i AUF har vært noe av det morsomste jeg har gjort de siste åra, og jeg gleder meg til å lede denne gjengen. Nå skal vi sammen jobbe for økt gjennomslag i Neadalføret, fylkeslaget og til høstens landsmøte i AUF, sier Wennberg.

I forrige utgave av lokalbladet "Selbyggen" oppmuntret avtroppende leder Bård Andre Flønes alle nysgjerrige til å ta turen, ettersom styret i AUF-sammenheng etter hans mening var "aldrende". Denne beskjeden nådde fram, og totalt elleve møtte opp, hvorav to helt nye. - Det lover godt for framtida til AUF-laget som har vært aktivt siden 2016, sier Wennberg.

- Det er vemodig å gå av som leder, men jeg tror det neste året med nye medlemmer, og et fornyet styre blir bra. Selv vil jeg fortsatt ha en sentral rolle som nestleder. Det siste året har vært kjempegøy, og jeg er rimelig sikker på at Selbu/Tydal AUF bidro til at oppslutninga til Arbeiderpartiet ble 50 prosent både i skolevalget og i kommunevalget, sier Flønes.

Nyvalgt leder, Marius kan fortelle at de allerede neste uke begynner aktiviteten for året.

- Førstkommende onsdag 29. januar inviterer vi alle på gratis pizza og brus på Bjørkhov. Det blir en uformell kveld og man trenger ikke å være medlem fra før for å komme, alle er velkommen, sier Marius Wennberg.

NY LEDER: Marius Sundal Wennberg, leder (t.v.) og Bård Andre Flønes (nestleder)

ANNONSE