Nea Radio

AUF:

Wennberg ny leder

AUF: Elleve møtte opp på Selbu/Tydal AUF sitt årsmøte.

Marius Wennberg er valgt til ny leder av Selbu/Tydal AUF.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Det var på årsmøtet i Selbu/Tydal AUF onsdag at Marius Wennberg enstemmig ble valgt til ny leder av lokallaget.

- Jeg er utrolig takknemlig for tilliten, og ser fram til året som kommer. Det å være med i AUF har vært noe av det morsomste jeg har gjort de siste åra, og jeg gleder meg til å lede denne gjengen. Nå skal vi sammen jobbe for økt gjennomslag i Neadalføret, fylkeslaget og til høstens landsmøte i AUF, sier Wennberg.

I forrige utgave av lokalbladet "Selbyggen" oppmuntret avtroppende leder Bård Andre Flønes alle nysgjerrige til å ta turen, ettersom styret i AUF-sammenheng etter hans mening var "aldrende". Denne beskjeden nådde fram, og totalt elleve møtte opp, hvorav to helt nye. - Det lover godt for framtida til AUF-laget som har vært aktivt siden 2016, sier Wennberg.

- Det er vemodig å gå av som leder, men jeg tror det neste året med nye medlemmer, og et fornyet styre blir bra. Selv vil jeg fortsatt ha en sentral rolle som nestleder. Det siste året har vært kjempegøy, og jeg er rimelig sikker på at Selbu/Tydal AUF bidro til at oppslutninga til Arbeiderpartiet ble 50 prosent både i skolevalget og i kommunevalget, sier Flønes.

Nyvalgt leder, Marius kan fortelle at de allerede neste uke begynner aktiviteten for året.

- Førstkommende onsdag 29. januar inviterer vi alle på gratis pizza og brus på Bjørkhov. Det blir en uformell kveld og man trenger ikke å være medlem fra før for å komme, alle er velkommen, sier Marius Wennberg.

NY LEDER: Marius Sundal Wennberg, leder (t.v.) og Bård Andre Flønes (nestleder)

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...