Nea Radio

Flere trafikkuhell på fylkesvei 30 fredag

Vogntog sperrer fylkesvei 30

Illustrasjonsbilde Foto: Marit Manfredsdotter

Står fast på kommunegrensa mellom Midtre Gauldal og Holtålen.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 04.04.2020 kl 01:37

Det var litt etter kl 1 natt til lørdag at Nea Radio fikk tips om et vogntog som stod fast på fylkesvei 30, i Dragåsen mellom Haltdalen og Singsås.

Det er 3 - 4 kuldegrader og svært glatt på stedet.

I følge tipser er det vanskelig for annen trafikk å passere stedet, som er i bakken og svingen der kommunegrensa går. Det er derfor lange køer i begge retninger og man venter på bergingsbil.

Ambulanse har også ankommet stedet.

Flere uhell

Tidligere fredag kveld kjørte en personbil inn i bergveggen i Svølgjatunnelen. Nødetater rykket ut og kunne etter hvert melde at fører var våken og ikke fastklemt.

På Ler sakset to vogntog på tur ned Storlerbakken noe som medførte at E6 var helt sperret en periode.

Politiet melder om flere trafikkulykker over store deler av fylket i natt. Disse skyldes i hovedsak svært glatte veger. Vegtrafikksentralen varslet - kjør forsiktig, er oppfordringen fra politiet.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...