ANNONSE
Annonse
Nea Radio

Utforkjøringen på Fv 30:

Vogntog nære ved å treffe bolighus

Veien åpnet igjen

Omkjøring: Større kjøretøy måtte tirsdag kjøre om Fv705, etter at Fv30 ble stengt grunnet vogntog som hadde kjørt av veien. Fv30 er nå åpent i et felt. Foto: Henrik Einangshaug

Et vogntog var tirsdag morgen nære ved å kjøre inn i et bolighus, etter at vogntoget skled av veien.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 30.11.2021 kl 18:12

ANNONSE
Annonse

Fylkesvei 30 mellom Støren og Røros er stengt, etter at et vogntog skled av veien tirsdag morgen. Anbefalt omkjøring er via Fv6560, men dette gjelder kun for personbiler opplyser Vegtrafikksentralen (VTS).

Det var i morgentimene at vogntoget kjørte av veien, og endte kun meter fra husveggen til en beboer i området. Stavåbru på E6 like sør for Berkåk ble mandag formiddag stengt for alle kjøretøy med totalvekt større enn 8 tonn. Anbefalt omkjøring var om Rv3 og Fv30, noe som har medført mye trafikk på disse veiene det siste døgnet.
Grunnet stengt Fv30 mellom Støren og Røros, måtte større kjøretøy i lengre tid kjøre om Fv31 til Brekken og videre om Fv705.

Klokken 13.06 meldte VTS at et felt er åpnet på stedet, og at det pågår manuell dirigering. Klokken 14.43 meldte VTS at de er ferdig med manuell dirigering, og at trafikken går som normalt.

Ferdigstillelesen av ny midlertidig Stavåbru skulle egentlig vært ferdig i 2021, men dette har blitt forsinket, og åpning blir ikke før neste år.

Nøkkelord

ANNONSE