Nea Radio

VM henger i en tynn tråd for Bendtner

Bendtner kan bli nødt til å se VM fra tribuneplass. Foto: RBK

Håkon Schwabe antar at spissen vil være ute i 2-4 uker.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 28.05.2018 kl 01:25

-Det virker som en liten muskelskade i lysken sier Håkon Schwabe, medisinsk ansvarlig hos Rosenborg.

Ubeleilig timing

Bendtner måtte byttes av banen med tyve minutter igjen på klokka mot serieleder Brann. Skaden oppsto samtidig som dansken feilaktig fikk et mål annulert for offside. Spissen rakk akkurat å se bort på linjedommeren før han holdt seg til lysken. Spissen har ingen historikk for å dra på seg lyskeskader, og timingen er unektelig beleilig for dansken.

2-4 uker

-Han synes det er ekstremt dårlig timing, han er lei seg. Det sier Schwabe etter kampen. Dansken slutter seg til VM-troppen mandag, og det medisinske teamet til Danmark vil ta seg av behandlingen av skaden. Shwabe antar at det vil ta 2-4 uker for Bendtner å kvitte seg med skaden, men forteller at resultatene fra en MR vil gi en mer nøyaktig prognose.

Første kamp 16 mai

Første kamp for Danmark spilles 16 juni. I underkant av 20 dager på å bli spilleklar kan bli noe knapt for fjorårets toppscorer i Eliteserien. Skulle dansken bli tatt ut i VM-troppen vil han trolig ende opp med å bli en joker Åge Hareide kan sette inn fra benken.

Schwabe etter kampen mot Brann

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...