Nea Radio

VM -bilen er klar

Bilentusiast og rallycrosskjører Tore Kristoffersen gleder seg til rallycrosshelg på Stjørdal, og firmaet Kristoffersen Bil er delsponsor til VM i rallycross på Lånkebanen. Den rullende promoteringsplakaten, en Renault Traffic Formula 2018-modell er klar for å vises fram på mange ulike arrangement landet rundt i tida som kommer. Foto: Hell RX

Den nyankomne Renault Traffic Formula Edition 2018-modellen er klar for å vises fram og bli rullende promotering for VM i rallycross på Hell 8 – 10. juni.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 09.04.2018 kl 11:24

Bilen er dekorert med sponsorreklame for den store eventen i juni. Jeg syns det ble veldig fint, sier Tore Kristoffersen som i år er delsponsor sammen med sine bilimportører.

Bilen skal i tida fram mot VM kjøres rundt og brukes i forbindelse med ulike arrangement der folk samles. Den skal kjøres i Trøndelag så vel som i andre deler av landet, for at arrangementet skal bli kjent også utenfor Trøndelags grenser.

Hjertebarnet

For Tore Kristoffersen er VM og Lånkebanen selve hjertebarnet, og det ligger i genene å være opptatt av motorsport.

I 2016 mottok far til Tore, Johan Kristoffersen, Helge Hugdal og Harald Lauritzen Stjørdal kommunes kulturpris for sin iherdige innsats for å anlegge og utvikle bilcrossbanen på Frigården på 80-tallet. Gjennom utallige timer og frivillig innsats var de med på å utvikle banen slik at den i 2011 fikk internasjonal status som en av verdens fremste rallycrossbaner for både VM, EM for rallycross.

– Jeg har selv vært med siden starten, og har kjørt flere EM-løp på banen, forteller Tore Kristoffersen som selv dyrker sin hobby og lidenskap som rallycross-sjåfør og har egen bil og eget team rundt seg.

Hard konkurranse

– I fjor hadde jeg og teamet ambisjoner om å bli blant de 12 beste i Europa da jeg deltok på de fem EM-rundene i Spania (Barcelona), Norge (Lånke), Sverige (Høljes), Latvia (Riga) og Frankrike (Loach). Vi var nære, men vi nådde vel opp til en 16-plass av totalt 37 konkurrerende biler. Det er en hard konkurranse, og vanskelig å være helt i toppen, men det er en fantastisk stor opplevelse å være en del av dette, sier rallycross-sjåføren som ikke skal delta aktivt som sjåfør i år.

I tillegg til at Kristoffersen Bil bidrar med rullende reklame, gir han også støtte til alle administrasjonsbilene som skal brukes i forbindelse med arrangementet på Lånkebanen i juni.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...