ANNONSE
Annonse
Nea Radio

Breddefotball:

Vinne - SBK 3-0 (1-0)

Mange av Selbus spillere kjente på naturgress for første gang. Foto: Terje Trapnes

Lørdag fikk vi oppleve noe så sjeldent som en fotballkamp avviklet på naturgress. Torsdag kveld sender Nea Radio direkte fra Brekken stadion.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Vinne IL tok i mot SBK til toppoppgjør i 5 divisjon på en etter forholdene flott gressmatte. Vinne er i full gang med å bygge nye flotte trenings og kampfasiliteter oppe ved Vinnehallen. Men i mellomtiden spiller seniorlaget sine hjemmekamper på ærverdige Ness stadion. Det oser kvalitetsklubb fra Vinne IL. Ting var lagt til rette og bortelaget fikk en flott mottakelse i topp moderne garderober.

Det viste seg at Vinne ble nummer for store for Selbu sine gutter denne kvelden, selv om kampen til tider var jevnspilt så kom Selbus gutter oftere og oftere ut fra duellene uten ballen. Alt tyder på at Vinne vil gjøre alvor av planene om opprykk til 4 divisjon. Skal bli spennende å følge kampene mot opprykksutfordrer Lånke denne sommeren.

Vinnes keeper Kim Heggelund hadde få utfordringer denne kvelden. Foto: Terje Trapnes

Vi trekker også frem Ståle Dahl Bjørgvik som Vinnes og banens beste spiller. Torsdag sender Nea Radio direkte fra Brekken stadion.

Vinne - SBK 3-0 (1-0)

7 min Ståle Dahl Bjørgvik

68 min Ruben Støfringshaug

77 min Torstein Gjerdsem Lund

Andre resultater siste uke:

28 april, Lånke - Innherred 5-0

30 april, Egge - Fram 2-0

Nøkkelord

ANNONSE