Nea Radio

Malvik:

Vil ta imot barn fra Moria

Jo Arne Fosmo, (t.v), Kjersti Garnes Overvik og Kristine Holden fra Malvik Arbeiderparti. Foto: Malvik Arbeiderparti

– Regjeringa svikter de svakeste blant oss, og vi synes det er hårreisende at Norge bare skal ta imot 50 flyktninger, skriver Malvik Arbeiderparti i en pressemelding

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Brannen i flyktningeleiren Moria i Hellas er dypt tragisk. Etter nattens katastrofe svarer høyreregjeringa at de vil ta imot 50 flyktninger.

– Regjeringa svikter de svakeste blant oss, og vi synes det er hårreisende at Norge bare skal ta imot 50 av de 13.000 som har lidd under umenneskelige forhold, sier Kjersti Garnes Overvik og Jo Arne Fosmo, velferdspolitikere for Malvik Ap.

FN og andre internasjonale organisasjoner har lenge kritisert forholdene i flyktningeleiren som katastrofale. Nå er situasjonen kraftig forverret , med koronapandemien og ikke minst nattens brann.

– Situasjonen har vært uholdbar så lenge, så det at regjeringa ikke har handla før nå, er i seg selv forkastelig, sier Kristine Holden fra Hommelvik AUF.

Kommunestyret i Malvik vedtok 27. april i år at vi støtter oppropet om å evakuere barna fra Moria. Mot stemmene fra Høyre og Frp.

– Regjeringens verdigrunnlag viser seg fra sin verste side når de selv ikke etter en katastrofe velger å hente mer enn 50 flyktninger hit til Norge. Det er nå det er tid for å handle, sier Holden.

– Vi i Malvik Ap er glade for at Malvik kommune nå på egen hånd kan ta imot flyktninger som kommer fra Moria og gi dem en ny start og god oppfølging i trygge Malvik.

– Når regjeringa svikter, stiller Malvik, med Malvik Ap i spissen, opp. Dette er ikke tida for å fokusere kroner, øre og antall. Dette handler om liv, dette er tida for handling, sier de tre Ap-politikerne.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...