Nea Radio

- Vil sikre raudt flertall i Røros

APPELL: Christian Elgaaen (SV) er ordførerkandidat for Røros SV. Foto: Nils Kåre Nesvold. 

- Gratulerer med dagen, hilser Christian Elgaaen, ordførerkandidat for Røros SV.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Appell fra ordførerkandiat Christian Elgaaen, Røros SV:

Vi står alle på skuldrene til fagbevegelsen, og denne dagen er først og fremst deres dag. Jeg vil benytte anledningen til å takke og minnes alle som har stått på for at vi har det flotte samfunnet og velferdsstaten vi har i dag. Alle fagorganiserte, alle tillitsvalgte, alle framsynte politikere, alle arbeidsfolk og småbrukere i innland og utland som gjennom årtier, for ikke å si århundrer, har kjempet små og store kamper.

Men, vi har de siste årene sett stadig små og store angrep på den flotte velferdsstaten vår. Det er opprør innenfor barnevernet, fødsels- og barselomsorgen og høyere utdanning, og sterke protester mot sentralisering. Forskjellene øker og skattelettene til de med mest fra før blir større. Dette skal vi ikke akseptere, og vi skal vise at en annen politikk er mulig.

Vi trenger røde flertall i landets kommuner for å bekjempe høyrepolitikken. Her på Røros blir det viktig også framover å føre en politikk for alle. Gode offentlige tjenester til hele befolkningen er viktig.

I vår politikk skal vi avvise og jobbe mot privatisering, velferdsprofitører, enorme lederlønninger, sentralisering, klimafornektere, hets og trusler, høyrepopulisme og rasisme.

Vi skal stå på hver dag for rettferdighet, for små forskjeller mellom folk, for hele og faste stillinger, for solidaritet, for likelønn og likestilling, for sterke offentlige fellesskapsløsninger og vi skal ikke minst bekjempe de farlige klimaendringene.

Dette får vi til best når vanlige folk, fagbevegelsen og venstresida står sammen i ett sterkt fellesskap. Sammen skal vi også etter 9. september sikre fremdeles raudt flertall på Røros. Sammen skal vi jobbe for et samfunn for de mange, ikke for de få.

Gratulerer med dagen!

Christian Elgaaen
ordførerkandidat Røros SV

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...