Nea Radio

Nea Radio

Vil motivere etter å ha gått Norge på langs

Motiverende: Eirin Trøan la i vår ut på en fem og en halv måneder lang tur da hun gikk Norge på langs. Nå ønsker hun å motivere andre til å følge drømmen og det har det blitt foredrag av. Foto: Anne Gundersen

Eirin Trøen fra Rissa brukte fem og en halv måned på å gå Norge på langs. Nå ønsker hun å motivere andre til å følge drømmen.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 24.11.2017 kl 12:09

Den 19 februar la Eirin Trøen og kameraten Rune Kjerstad ut på sitt livs lengste vandring. Turen gikk fra Nordkapp og i august nådde de Lindesnes fyr.

– For meg var dette en reise i meg selv, like mye som en reise gjennom det vakre landet vårt, sier Eirin Trøan som valgte å gå Norge på langs for å komme bort fra A4-livet.

– Jeg måtte finne ut om det var noe mer til livet, sier 47-åringen.

Saken fortsetter under lydklippet

Foto Anne Gundersen

Sa opp jobben

Erin forteller at hun aldri har vært den som har sovet i telt i dagevis før.

– Jeg har bestandig vært glad i å være ute, men noe som dette hadde jeg aldri prøvd. Da jeg møtte Rune og han fortalte om prosjektet sitt, syntes jeg det hørtes ut som en fantastisk måte å røske litt opp i ting på, ler hun.

– Dermed sa jeg opp lærerjobben og organiserte det som måtte organiseres for å få realisert denne turen.

Motivasjon

Nå er Eirin hjemme i Rissa igjen og dermed tilbake i hverdagen. Hun har et vikariat som lærer og dette går ut ved utgangen av året, ellers er det ukjent hva framtiden har å by på.

– Jeg aner ikke hva som kommer til å skje på jobbfronten framover, men det jeg vet er at dette utelukkende føles spennende! Jeg er overhode ikke bekymret over tanken på det usikre. For meg betyr dette at alt er mulig, sier Eirin.

Foredrag

En ting Eirin sitter igjen med etter å gå Norge på langs, er ønsket om å motivere andre til å følge sine drømmer. Derfor har hun laget foredraget "At det går an" som skal gjøre nettopp dette.

– Det spiller ingen rolle hva drømmen din er. Det viktige er at du prøver å realisere den, mener hun.

– Det høres kanskje ut som om jeg er på en skikkelig egotripp, men jeg mener at så lenge det du ønsker å gjøre ikke går ut over andre, så er det opp til deg å lage lykka i livet!

Etterhvert vil det også komme en dokumentarfilm om turen.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...