Nea Radio

Vil la kommuneansatte kjøpe el-sykler på avdrag

El-sykler: MDGs Tommy Reinås vil foreslå for kommunestyret i Stjørdal at kommuneansatte får kjøpe seg el-sykkel på rentefri avbetaling. Foto: Anne Gundersen

Etter sommerferien vil MDGs Tommy Reinås legge fram et forslag i Stjørdal kommunestyre, som legger tilrette for at ansatte kan få kjøpt seg el-sykler rentefritt på avbetaling.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Forslaget gjelder en ordning som gir alle ansatte muligheten til å kjøpe seg el-sykkel på rentefri avbetaling og bli trukket kr 400,- i måneden for å få sykkelen til odel og eie.

– Det er vedtatt at Stjørdal skal ha en klar miljø-profil og man har budsjett for å bygge ut flere sykkelveier. Derfor mener vi i MDG at det vil være fint med et slikt initiativ, sier Tommy Reinås.

Saken fortsetter under lydklippet

Foto: Anne Gundersen

Utredes

Saken blir tatt opp som en interpellasjon i det første kommunestyret i september.

– Vi håper på medhold i forslaget og dersom vi får det, så går saken videre til rådmannen for utredning. Dermed kan vi ha en ordning på plass i løpet av 2. halvår i år, eller senest til våren, mener Reinås.

Erstatte bil?

Reinås mener at el-sykkelen til en viss grad kan erstatte bruken av bil.

– Det vil jeg definitivt si, sier Reinås som selv gikk til innkjøp av el-sykkel for få måneder siden.

– Det å bruke el-sykkel gjør det absolutt mer attraktivt å sykle for mange. Det er ikke det at du ikke må bruke kroppen, for det må du, men det gjør det litt enklere i de bratteste bakkene, mener han.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...