Nea Radio

-Slapp helt av pappa, dette ordner vi

Hornland var lettet etter at medaljen ble sikret i siste serierunde. Foto: Per-Erik Ofstad

Var aldri bekymret for Haugesund-Odd, men hverken Horneland eller Hovland vil si noe konkret om spillestil.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 02.12.2019 kl 08:14

Medalje og kvalifisering til Europa League ble sikret søndag, men mange lurer fortsatt på hvordan dette RBK-laget ønsker å fremstå. Publikum vil gjerne se spillemessig progresjon, men hva skal de se etter?

Vil ikke svare på hvordan Rosenborg skal spille

-Nå må vi få avsluttet denne sesongen mot PSV, også skal vi vise handlekraft på de områdene vi må ta grep på. Vi jobber etter en struktur, og vi jobber etter en rytme som vi skal gjenskap ofte nok.

Helt konkret, hvordan skal Rosenborg spille?

-Jeg tror ikke vi skal begynne med det nå på radio, da blir vi stående for lenge. Vi skal vise det på banen, og skal bygge det sterkt etterhvert.

Hva konkret skal seeren i stua se etter?

Hovland gir heller ikke noe godt svar på hvordan Rosenborg ønsker å fremstå. -Vi har ikke levert godt nok, og vi har vært for unøyaktig i det vi har gjort. Det er ikke så lett å si noe om akkurat nå, men vi skal komme ut i en bedre versjon neste år. Det skal bli letter for folk å se.

Tre ting som er viktig for Rosenborg?

-Vi får ta og sette oss ned nå etter sesongen, og gå gjennom alt. Å si noe om det nå bli litt feil, vi må sette oss ned og luke bort en del feil, sa Hovland etter kampen.

Fikk betryggende melding av sønnen

For at Rosenborg skulle ta medalje var en av premissene at Haugesund skulle slå Odd på hjemmebane. Hornelands gamle venner fra Rogaland leverte varene, og slo Odd hele 4-1. Horneland fikk beskjed allerede tidlig denne uka at han ikke hadde noe å bekymre seg for.

-Slapp helt av pappa, dette ordner vi, var beskjeden Eirik fikk av sønnen Dennis som spiller for nettopp Haugesund. 17-åringen signerte en treårige proffkontrakt med Haugesund i sommer.

Horneland om Hansen, offensivt spill og spillestil.

Hovland om scoringsformen, spillestil og neste sesong

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...