Nea Radio

Vil hedre Jon Østeng Hov

Tirsdag er det "triveligkveld" på Kråa.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Naturfotograf, forfatter, dikter, naturverner - titlene blir mange når du skal skrive om Jon Østeng Hov fra Ålen.

For mange er han kjent som naturfotografen som i mange år hadde sin faste spalte i UKE-Adressa. En god del har også opplevd hans lysbildefremføringer, akkompagnert av fengslende historier, og hvem har vel ikke i en eller annen sammenheng hørt eller lest "Skal hilse fra fjellet"

Jon har gledet mange mennesker med sin kunst, og nå skal han selv få en hederskveld der han er selv er hovedpersonen.

Forespørsel fra Røros

David Engan, som sammen med Jon og et par til, utgjør foreninga Bygdapreg, sier utgangspunktet for arrangementet var en henvendelse fra ei gruppe på Røros, Geriatrix Sextus.

– Det var noen rørosryssa som ønsket dette arrangementet og spurte oss i Bygdapreg om vi ville være med. Og det ville vi jo, sier han.

Allerede førstkommende tirsdag, 22. januar, er det klart for det Engan velger å kalle "Triveligkveld" på Kaffekråa i Ålentorget.

Betydd mye for mange

Han sier at arrangementet er gratis og han håper på mye publikum som vil være med å hedre Jon Østeng Hov denne kvelden.

– Nå skal vi sette pris på han som har gjort veldig mye for både Ålen, Trøndelag og resten av Norge. Det er viktig å fortelle både oss selv og omverden at Jon har betydd veldig mye, og si dette med sang og musikk. Vi skal være litt stolt av det vi har framfostret lokalt. Han har jo vært en foregangsmann i å sette bygda i fokus. Han er jo en ålenpatriot til gagns så det er på tide at vi får til en triveligveld med Jon i fokus, sier Engan som ikke vil røpe for mye om programmet for kvelden.

Hør intervju med David Engan her:

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...