Nea Radio

Vil ha ungdommen til Selbu

Lover trivsel: Asle Alsethaug i Selbu Vekst lover Terese Overvik og andre unge et godt liv i Selbu. Foto: Anne Gundersen

Torsdag kveld inviterte både næringsliv og ordfører ungdom til å høre mer om hva Selbu har å by på. Da var det nemlig Selbukveld i Trondheim.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Torsdag var det Selbukveld i Trondheim og både næringsliv og ordfører var til stede på Scandic Lerkendal for å fortelle potensielle nye innbyggere om fordelene ved å bo i Lykkelandet.

– Vi forsøker å nå målgruppen vi har definert til å være ungdom mellom 20 og 35 år og å fortelle dem hvilke fordeler de får ved å slå seg ned i Selbu, sier leder i Selbu Vekst, Asle Alsethaug.

Saken fortsetter under lydklippet

Foto: Anne Gundersen

Arbeidsplasser

Alsethaug forteller at det finnes 1000 ledige jobber innen en times pendleavstand fra Selbu.

– Vi skulle selvsagt ønske at det fantes flere lokale arbeidsplasser, men vi har stor tro på at dette er en pendleavstand de aller fleste vil føle er innen rimelighetens grenser, mener han.

– Når du i tillegg ser det vi gjør for å legge tilrette for at unge mennesker skal ville bo her, tror vi på at vi er attraktive, sier Alsethaug.

Miljø

Terses Overvik var tilstede under Selbukvelden og sier at hun slett ikke ser bort fra at hun kan komme til å bosette seg i Selbu.

– Det er veldig fint i Selbu og naturen er flott. Det som imidlertid er viktig for meg og samboeren min, er at det er andre vi kjenner som også flytter dit. Dersom det skjer, er det absolutt aktuelt å slå seg ned i Selbu.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...