Nea Radio

Vil ha med folk på salsatur til Cuba

Foto: Marit Langseth

Ingunn Haugseggen i Salsa Røros arrangerer først salsakurs i høst, deretter tur til Cuba i januar.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

– Salsa gjør meg veldig, veldig glad. Musikken er kjempefin og jeg elsker å danse, sier Ingunn Haugseggen i Salsa Røros.

Hun startet opp Salsa Røros etter at hun flyttet hjem til Røros fra Sandnes høsten 2017. I Sandnes hadde hun begynt å danse salsa, men på Røros var det ikke mange muligheter til å danse. I fjorvår hadde hun sine første salsakurs, for å få flere å danse med.

– Har du nå fått flere å danse med?

– Nei, ikke helt. Vi hadde salsa 1-kurs to ganger i fjor, og så skulle vi få til et salsa 2 kurs, men så ble det for få påmeldte, så vi klarte det ikke da, forteller hun.

Nå er hun derimot klar til å prøve igjen.

– Flere har spurt om vi ikke kan sette opp nye kurs, så da prøver vi igjen. Vi gir ikke opp.

Først blir det et salsa 1-kurs i september, deretter et salsa 2-kurs i oktober/november.

– Salsa 1 er for nybegynnere og eventuelt for de som var med i fjor, som har lyst til å repetere litt. Salsa 2 er for de som tar salsa 1 i år, og de som har gått før, sier Haugseggen.

Hun tok selv sitt første salsakurs i 2010, og har siden reist til Cuba fire ganger for å danse.

– Cuba er himmelen for oss som elsker å danse salsa, for der er det salsa på hvert hushjørne, forteller hun.

Tre ganger har hun reist på organisert tur med en gruppe, og nå arrangerer hun selv en gruppetur til Havana på Cuba. Turen varer i sju dager, med tre timer dans på fem av dagene.

– Jeg synes det var så kjekt og artig å reise til Cuba selv, så jeg tenker at det sikkert er flere som vil synes det er bra, så da vil jeg arrangere en tur med et fast opplegg på en danseskole.

På danseskolen vil alle få hver sin instruktør og på kvelden går de ut sammen med instruktørene, enten på konsert med et kjent cubansk salsaband, eller på et av de mange dansestedene som finnes i Havana.

Hør Haugseggen fortelle mer om salsakurs og -tur her:

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...