Nea Radio

Pensjonistpartiet:

Vil etablere lokallag i Stjørdal

Nytt lokallag? Svein Otto Nilsen er leder i Pensjonistpartiet. Nå ligger det an til å danne lokallag på Stjørdal. Foto: Privat

– Vi lyktes dessverre ikke med dette i 2019, men vi skal klare det i år før stortingsvalget, sier partilederen i Trøndelag, Svein Otto Nilsen.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Pensjonistpartiet hadde et ønske om å stille kommunevalgliste i Stjørdal til siste kommunevalg i 2019.

– Vi håpet å komme i kontakt med samfunnsengasjerte personer som ønsket noe nytt i lokalpolitikken og som så Pensjonistpartiet som sitt parti. Vi lyktes dessverre ikke, men vi skal klare det i år før stortingsvalget, sier leder for Pensjonistpartiet i Trøndelag, Svein Otto Nilsen.

– Det er mange som nå har uttrykt seg positivt til å være med i lokallaget og konstituerende møte vil være i løpet av første del av juni.

Pensjonistpartiet vil ha sitt hovedfokus på pensjonistene og de svake grupper i samfunnet.

– Vi vil bruke all vår kraft i arbeidet med å forbedre leve- og livsvilkårene for de som har minst og har det vanskeligst. Man skal ha en god og verdig livssituasjon for barn og unge, funksjonshemmede, trygdede og eldre i Norge.

Nilsen sier videre at inntektsutviklingen for yrkesaktive, pensjonister og trygdede har dessverre de siste årene skapt store og uakseptable forskjeller.

– Det er derfor viktig å påpeke at man ikke trenger å være pensjonist for å være med i Pensjonistpartiet og ser gjerne at folk i alle aldre blir med. Vi etablerer et lokallag i Stjørdal allerede nå for å bygge opp et godt mannskap til lokalvalget i 2023. Denne gang skal vi lykkes med flere inn i kommunestyret.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...