ANNONSE
Annonse

– Vil bety ringvirkninger lokalt

Daglig leder i Røroskjøtt AS, Kjell Ove Oftedal, forteller at avtalen betyr økt omsetning og flere ansatte. Foto: Marit Langseth

Røroskjøtt AS har inngått en fem års samarbeidsavtale med Britannia hotel i Trondheim.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 10.10.2018 kl 23:59

ANNONSE
Annonse

– Avtalen innebærer at vi skal levere det de trenger av kjøtt, innenfor kategorien storfe, småfe og gris, sier daglig leder i Røroskjøtt AS, Kjell Ove Oftedal.

I tillegg skal Røroskjøtt AS og Britannia samarbeide om produktutvikling.

– Og det er kanskje noe av det mest spennende med avtalen: at vi får lov til å jobbe med de aller beste kokkene i Norge og verden med produktutvikling, sier Oftedal.

Vil bety flere arbeidsplasser

Britannia stengte sommeren 2016 for en omfattende, treårig totalrenovering og gjenåpner første april 2019, som et internasjonalt femstjerners hotell.

– Hvordan er det å få i havn en slik avtale?

– Det er veldig godt. Kjøttbransjen er en tøff bransje med stor konkurranse, og det er kamp om slike samarbeidsavtaler. Så vi er veldig fornøyde, sier Oftedal.

Dette vil ha ringvirkninger lokalt, forteller han.

– Det er ingen tvil om at avtalen vil bety en økt omsetning og flere arbeidsplasser på Røroskjøtt. Vi vil levere jevnt og trutt til et stort hotell som har mange restaurantkonsept, og når vi skal levere såpass store volum vil vi måtte øke bemanning i produksjonen på Røroskjøtt.

Hotellet vil ha seks ulike restaurantkonsept når det åpner.

– Fra spennende, uformelle mat- og drikketilbud, til kokkekunst på aller høyeste nivå i Speilsalen, skriver de i en pressemelding.

Valgte Røroskjøtt på grunn av kvaliteten

Kjøkkensjef på Britannia Hotel, Christopher Davidsen, er en av landets mest meritterte kokker, og sier til Adresseavisen at de har valgt Røroskjøtt fordi kvalitet er viktig.

– De holder det nivået vi er på utkikk etter, og det at det er en relativt liten bedrift, gjør at vi kan få den servicen vi ønsker, sier Davidsen til avisa.

Røroskjøtt AS er et heleid datterselskap av Røros Slakteri AS. I forrige måned signerte Røros Slakteri AS en samarbeidsavtale med Fatland AS, som gjelder for ti år og har en verdi på en milliard kroner.

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter Vis flere

Advarer mot vanskelige kjøreforhold

Advarer mot vanskelige kjøreforhold

Fredag er det fare for underkjølt regn i Trøndelag.

Litauisk vogntog sto fast i Tydal

Litauisk vogntog sto fast i Tydal

Vogntoget sperret fylkesvei 705 delvis i nesten ett døgn.

Stjørdal AP klar med styret

Stjørdal AP klar med styret

I går kveld ble det avgjort at Sissel Helene Bakken blir sittende som leder i Stjørdal Arbeiderparti.

Kaffegjesten: Martin Eriksson

Kaffegjesten: Martin Eriksson

Kaffegjesten i Nea Radio denne uka er Martin Eriksson.

Store endringer i melkeproduksjonen i Trøndelag

Store endringer i melkeproduksjonen i Trøndelag

Melkeproduksjonen reduseres i kyst- og bynære kommuner – og øker ellers i fylket. I Stjørdal er melkeproduksjonen halvert siden 1998.

Håkon Einarsve fra	Stjørdal ny AUF-leder

Håkon Einarsve fra Stjørdal ny AUF-leder

Håkon Einarsve fra Stjørdal ble i helga valgt til ny leder i Trøndelag AUF. Emilie Græsli fra Tydal ble valgt til 1. nestleder og Helene Wean fra Hommelvik ble 2. nestleder. Trøndelag AUF er det største fylkeslaget i Norges største ungdomsorganisasjon.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE