Nea Radio

– Vil bety ringvirkninger lokalt

Daglig leder i Røroskjøtt AS, Kjell Ove Oftedal, forteller at avtalen betyr økt omsetning og flere ansatte. Foto: Marit Langseth

Røroskjøtt AS har inngått en fem års samarbeidsavtale med Britannia hotel i Trondheim.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 10.10.2018 kl 23:59

– Avtalen innebærer at vi skal levere det de trenger av kjøtt, innenfor kategorien storfe, småfe og gris, sier daglig leder i Røroskjøtt AS, Kjell Ove Oftedal.

I tillegg skal Røroskjøtt AS og Britannia samarbeide om produktutvikling.

– Og det er kanskje noe av det mest spennende med avtalen: at vi får lov til å jobbe med de aller beste kokkene i Norge og verden med produktutvikling, sier Oftedal.

Vil bety flere arbeidsplasser

Britannia stengte sommeren 2016 for en omfattende, treårig totalrenovering og gjenåpner første april 2019, som et internasjonalt femstjerners hotell.

– Hvordan er det å få i havn en slik avtale?

– Det er veldig godt. Kjøttbransjen er en tøff bransje med stor konkurranse, og det er kamp om slike samarbeidsavtaler. Så vi er veldig fornøyde, sier Oftedal.

Dette vil ha ringvirkninger lokalt, forteller han.

– Det er ingen tvil om at avtalen vil bety en økt omsetning og flere arbeidsplasser på Røroskjøtt. Vi vil levere jevnt og trutt til et stort hotell som har mange restaurantkonsept, og når vi skal levere såpass store volum vil vi måtte øke bemanning i produksjonen på Røroskjøtt.

Hotellet vil ha seks ulike restaurantkonsept når det åpner.

– Fra spennende, uformelle mat- og drikketilbud, til kokkekunst på aller høyeste nivå i Speilsalen, skriver de i en pressemelding.

Valgte Røroskjøtt på grunn av kvaliteten

Kjøkkensjef på Britannia Hotel, Christopher Davidsen, er en av landets mest meritterte kokker, og sier til Adresseavisen at de har valgt Røroskjøtt fordi kvalitet er viktig.

– De holder det nivået vi er på utkikk etter, og det at det er en relativt liten bedrift, gjør at vi kan få den servicen vi ønsker, sier Davidsen til avisa.

Røroskjøtt AS er et heleid datterselskap av Røros Slakteri AS. I forrige måned signerte Røros Slakteri AS en samarbeidsavtale med Fatland AS, som gjelder for ti år og har en verdi på en milliard kroner.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...