Nea Radio

Viktig seier i bunnstriden

Firemålsledelse til pause for hjemmefavorittene. Foto: Per-Erik Ofstad

Selbu sikret seg to poeng i jevn kamp mot tabelljumbo Melhus/Gimse

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 10.02.2019 kl 23:23

Selbu sikret seg to viktige poeng mot tabeljumbo Melhus/Gimse søndag, men full klaff og festhåndball var det ikke.

Selbu - Melhus/Gimse

Resultat: 32-26 (16-12)
Toppscorer: Kristin Langlete (8)

Akkurat godt nok

Seksmålsseier til Selbu var fasit etter 60 minutter effektiv spilletid i Selbuhallen. - Alt i alt er jeg godt fornøyd med to poeng sa hovedtrener Gørlin Matheson Stokke etter kampen, uten at hun la skjul på at hun ikke var helt fornøyd med alle spillets faser. Selbu brant mange sjanser og var ikke langt unna å slippe inn 30 mål mot tabelljumboen. - Det ble kanskje litt høye skuldre fra start av sa hovedtreneren. Stokke avviste derimot at jentene tok lett på kampen, og siktet til at forrige oppgjør mellom de to lagene endte med en knapp tomålsseier i Selbus favør.

Lysere tider i sikte?

Ingeborg Rolseth Holt og Marit Moen delte toppscorertittelen for Selbu med syv scoringer hver. Sistnevnte har vært viktig for Selbu siden nyttår, og dagens kamp var intet unntak. Kristin Langlete ble toppscorer for bortelaget med åtte scoringer. Stokke trakk frem nyervervelsene Thea Dullum og Maja Kildal Bakken etter kampen som viktige energi-innsprøytninger for laget. Førstnevnte har spilt noen kamper for Selbu allerede, mens sistnevnte debuterte søndag med fem scoringer.

Seieren var svært viktig for Selbu som kom fra fem strake tap. Selbu befinner seg nå tre poeng foran Levanger som ligger på direkte nedrykk.

Gørlin Matheson Stokke etter Melhus/Gimse

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...