Nea Radio

Viken 4H feirer 40 år

KLUBBRÅDGIVERE: Wenche Johnsen Sjøvik (til venstre) og Hege Dalseg inviterer på vegne av Viken 4H, til jubileumsfest. Foto: Per Magne Moan

Lørdag er det feiring i Vikheim.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 17.10.2018 kl 20:37

Viken 4H som holder til på Glåmos i Røros kommune, feirer i år 40 år. Klubben har vært et viktig bidrag i dagliglivet i bygda, og mange av ungdommene i Glåmos, Viken og Aursunden har vært medlemmer opp gjennom åra.

Wenche Johnsen Sjøvik er klubbrådgiver i den lokale avdelingen på Glåmos og hun sier 4H er en livssynsnøytral og politisk nøytral organisasjon for barn og unge der det er godt samhold og man lærer mye.

– Medlemmene velger seg et prosjekt når 4H-året starter i desember, og så jobber man med det hele året fram til høstfesten i oktober, der det man viser fram hva man har jobbet med, sier Johnsen Sjøvik.

Sammen med Hege Dalseg, som også er klubbrådgiver i Viken 4H, var hun nylig innom Nea Radio for å fortelle litt om hvordan jubileet skal feires.

Årets fest, som også er jubileumsfesten foregår førstkommende lørdag i Vikheim. Natosoldater har inntatt Glåmos samfunnshus, så da blir grendahuset i Viken adressen for kvelden.

– Her blir det langbord med hvite duker og ungdommene har selv bestemt at det skal serveres spekemat, rømmegrøt og selvsagt kake, sier Hege Dalseg og opplyser at arrangementet er åpent for alle sammen.

Hør intervju med Hege og Wenche her. Sistnevnte er selv tidligere 4H-er:

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...