Nea Radio

Selbu:

– Vi utfordrer hele kommunen til å spre glede

Foto: MOT

I år markerer MOT i Selbu MOT til å glede-dagen 24. november.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 24.11.2020 kl 21:52

MOT til glede-dagen handler om å ha MOT til å leve og MOT til å bry seg, og vi oppfordrer ungdom og voksne over HELE landet til å bidra til at dagen blir husket som årets varmeste dag. I disse tider er dette nok viktigere enn noensinne, der mange savner den gode og trygge klemmen. Vi må erstatte den med hjertevarme.

Selbu Ungdomsskole er MOT-skole, og markerer selvfølgelig MOT til å glede-dagen.

– Dagen i dag handler om glede andre med enkle midler. Jeg vil utfordre alle til å glede noen de møter i dag. Si hei til naboen, ta en telefon til en venn du ikke har snakket med på en stund, sett boller utenfor døren til en fremmed eller send en SMS til noen du er glad i, sier Gry Merete Dyrdal lærer og MOT-coach ved Selbu Ungdomsskole.

Selbu ungdomsskole har hatt forskjellige aktiviteter gjennom hele dagen. Vaffelfrokost, danse «Bli med dansen» sammen og sette av tid til inkluderende aktiviteter i klassene.

– Til tross for at det er krevende tider, er det fremdeles mulighet for å spre glede – på avstand. Vi har alle et ansvar for å skape et trygt samfunn. Hvis alle i vårt lokalsamfunn er med å spre litt glede – så tror jeg vi greier å skape et varmere lokalsamfunn for alle, avslutter Gry Merete Dyrdal i en utsendt pressemelding.

MOT og MOT til å glede-dagen:

• MOT til å glede-dagen har blitt arrangert siden 2004.

• 70.000 elever har MOT på skolen.

• MOT styrker ungdoms robusthet og mot gjennom livsmestringsprogram i skolen

• Viktigste innsatsområde er MOTs program i ungdomsskolen og videregående skole.

• MOTs dokumenterte resultater er mindre hyppig mobbing, færre ungdom uten en eneste venn, mindre psykiske vansker og mindre hyppig rusmisbruk.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...