Nea Radio

Nea Radio

Røros lufthavn 60 år:

– Vi planlegger for evig liv

Lufthavnsjef Gudbrand Rognes og ordfører Hans Vintervold skjærer det første stykket av jubileumskaka. Foto: Nils Kåre Nesvold

– Som de fleste andre 60-åringer planlegger vi for evig liv. Vi ser lyst på framtida, sa lufthavnsjef Gudbrand Rognes da Røros lufthavn tirsdag feiret 60 år.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 18.07.2017 kl 15:53

Lufthavnsjefen framhevet spesielt ordfører Hans Vintervold.

– Han er en god vertsordfører, han står på for lufthavna, og i dag er det hyggelig å være lufthavnsjef, sa Rognes.

Drømte om å bli flygeleder

Ordfører Hans Vintervold sa i sin tale at han en gang hadde en drøm om å bli flygeleder.

– De tjente godt og det virket som en spennende jobb, men i ettertid kan luftfarts-Norge være glad for at det ikke ble slik, sa han.

Sprek 60-pring

Vintervold la til at det er en sprek 60-åring som nå feires.

– 60-åringen er uforskammet sprek og holder seg godt, og det er ikke planlagt noen førtidspensjonering. All honnør til alle som jobber her. Det jobbes godt på alle hold, sa Vintervold.

Foto: Nils Kåre Nesvold

– En sprek 60-åring som holder seg godt, sa ordfører Hans Vintervold. Foto: Nils Kåre Nesvold

Ansatte i Avinor og andre var til stede under 60-årsmarkeringen. Foto: Nils Kåre Nesvold

Ordfører Hans Vintervold gratulerte Røros lufthavn med 60-årsjubileet og overrakte blomster til lufthavnsjef Gudbrand Rognes. Foto: Nils Kåre Nesvold

Avinor spanderte kake på ansatte og flypassasjerer. Foto: Nils Kåre Nesvold

Avinor spanderte kake på ankomne flypassasjerer. Foto: Nils Kåre Nesvold

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...