Nea Radio

Ikke spilt seriekamp på nesten to år:

- Vi gleder oss til å komme i gang

Tangmoen og Remyra er blant lagene som endelig får spille seriekamper igjen. Her fra en kamp mellom lagene i 2018. Foto: Tangmoen IL

Etter snart to års pause er breddefotballen endelig i gang. Få en oversikt over resultatene til klubbene i dalføret her.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Tidligere i år kom det beskjed fra myndighetene om at breddefotballen kunne starte opp på sensommeren. Nå er breddefotballen i dalføret endelig i gang. I helga ble de første kampene spilt.

Målrikt i Selbu

Selbu Ballklubbs herrelag vant på fredag 6-4 mot Melhus 2 hjemme på Selbu kunstgress i andre runde i 5. divisjon, avdeling 3. Den første kampen deres endte med tap 4-2 borte mot Alvdal.

Lånke ILs herrelag vant 2-0 mot Neset på Lånke kunstgress i første runde i 5. divisjon, avdeling 1.

IL Fram møtte Trygg/Lade hjemme på Framnes kunstgress i sin første kamp i 4. divisjon, avdeling 3.

Torsdag møtte Selbus damelag Sverresborg på hjemmebane i andre runde av 4. divisjon. Der endte det med 1-3 og seier for gjestene fra Sverresborg.

Tangmoen IL sitt damelag møtte Lånke på hjemmebane til første kamp i 4. divisjon, avdeling 1 på torsdag. Der endte det med hjemmeseier 8-0.

I kveld, mandag 23. august skal flere lag i 6. divisjon, avdeling 2 i aksjon:

Lokaloppgjør på Remyra

Remyra IL tar imot Tangmoen IL sitt herrelag på Remyra kunstgress i første runde av 6. divisjon, avdeling 2.

Vi har fått en kommentar fra Geir Olav Flåan i Tangmoens trenerteam før kveldens kamp.

- Vi gleder oss til å komme i gang med sesongen. Vi har i likhet med alle andre, ikke spilt seriekamper på en god stund. Så det ser vi fram til, sier han.

På Hegra Sparebank Arena skal Hegra IL møte Selbu 2. Tydal IL møter Freidig på Kløfta kunstgress.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...