Nea Radio

Radiobingo på fredag:

125.000 kr skal deles ut

Bingosjefen satser på fredag: Nå kan du spille radiobingo, også på fredager hos Nea Radio. Daglig leder og bingosjef Stian Elverum lover store premier også i tiden fremover. Foto: Ingrid Selboe

Nesten to millioner preimekroner ble delt ut til bingospillerne i 2020. Nå kan du også spille radiobingo på fredager.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

– Vi har satt oss som mål å være førstevalget på radio for alle trøndere verden over, og da må vi satse på de programkonseptene folk ønsker seg. Radiolyttere, bingospillere og spesielt hyttefolk har i lang tid ønska seg dette, så da skal vi gi de det, sier daglig leder Stian Elverum.

Fullverdig fredagskveld

Folk skal føle at de får igjen noe for å spille radiobingo på Nea Radio, sier Elverum og forklarer at det satses på ulike programkonsepter framover.

- Blant annet er jo fredagens nattradio et svært populært programkonsept. Dette skal utvikles ytterligere utover vinteren. Vi lover også å få til flere spennende konsert- og livesendinger, i tillegg til ordinær helgaradio.

Radiobingo finansiererer lokalradio

2020 ble et veldig godt år med mange nye bingospillere for Nea Radio, spesielt i Værnesregionen. Det har også vært tre heldige spillere som har vunnet over 100.000 kr hver i storpremier i Selbu og Stjørdal den siste tiden.

– Selve overskuddet fra radiobingoen skal gå til drift av lokalradio og finansiering av produksjon av lokalt stoff, som er selve milepælen i Nea Radio sitt samfunnsoppdrag, sier Elverum som også legger til at uten radiobingo hadde ikke Nea Radio - eller lokalradio - kunnet eksistere.

Kanalen vokser

Radiokanalen har i 2020 vokst med tre årsverk, sammenlignet med året før.

- Dette er på grunn av støttespillere, lyttere, bingospillere, annonsører og andre som har valgt Nea Radio, men ikke minst den faste staben som nå teller totalt 12 årsverk fordelt på kontorer i Stjørdal, Selbu, Røros og Holtålen som gjør en utrolig innsats for å lage godt lokalt stoff, sier den daglige lederen.

Nea Radio AS lager og driver i dag totalt to FM-kanaler i Værnesregionen, Nea Radio og Nea Radio+, sistnevnte er en kanal som fokuserer på danseband og gammeldansmusikk. I tillegg til at disse kanalene også sendes på DAB kan du der også høre Nea Trønderhits og Nea Nyheter.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...