ANNONSE
Annonse
Nea Radio

Radiobingo på fredag:

125.000 kr skal deles ut

Bingosjefen satser på fredag: Nå kan du spille radiobingo, også på fredager hos Nea Radio. Daglig leder og bingosjef Stian Elverum lover store premier også i tiden fremover. Foto: Ingrid Selboe

Nesten to millioner preimekroner ble delt ut til bingospillerne i 2020. Nå kan du også spille radiobingo på fredager.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

ANNONSE
Annonse

– Vi har satt oss som mål å være førstevalget på radio for alle trøndere verden over, og da må vi satse på de programkonseptene folk ønsker seg. Radiolyttere, bingospillere og spesielt hyttefolk har i lang tid ønska seg dette, så da skal vi gi de det, sier daglig leder Stian Elverum.

Fullverdig fredagskveld

Folk skal føle at de får igjen noe for å spille radiobingo på Nea Radio, sier Elverum og forklarer at det satses på ulike programkonsepter framover.

- Blant annet er jo fredagens nattradio et svært populært programkonsept. Dette skal utvikles ytterligere utover vinteren. Vi lover også å få til flere spennende konsert- og livesendinger, i tillegg til ordinær helgaradio.

Radiobingo finansiererer lokalradio

2020 ble et veldig godt år med mange nye bingospillere for Nea Radio, spesielt i Værnesregionen. Det har også vært tre heldige spillere som har vunnet over 100.000 kr hver i storpremier i Selbu og Stjørdal den siste tiden.

– Selve overskuddet fra radiobingoen skal gå til drift av lokalradio og finansiering av produksjon av lokalt stoff, som er selve milepælen i Nea Radio sitt samfunnsoppdrag, sier Elverum som også legger til at uten radiobingo hadde ikke Nea Radio - eller lokalradio - kunnet eksistere.

Kanalen vokser

Radiokanalen har i 2020 vokst med tre årsverk, sammenlignet med året før.

- Dette er på grunn av støttespillere, lyttere, bingospillere, annonsører og andre som har valgt Nea Radio, men ikke minst den faste staben som nå teller totalt 12 årsverk fordelt på kontorer i Stjørdal, Selbu, Røros og Holtålen som gjør en utrolig innsats for å lage godt lokalt stoff, sier den daglige lederen.

Nea Radio AS lager og driver i dag totalt to FM-kanaler i Værnesregionen, Nea Radio og Nea Radio+, sistnevnte er en kanal som fokuserer på danseband og gammeldansmusikk. I tillegg til at disse kanalene også sendes på DAB kan du der også høre Nea Trønderhits og Nea Nyheter.

Nøkkelord

ANNONSE