ANNONSE
Annonse
Nea Radio

Nea Radio er "Tett på ballen!"

Vi følger Stjørdals-Blink og spennende lokaloppgjør

Fra venstre: Stian Elverum og Arild Berg under lokaloppgjøret mellom Lånke og Fram, direkte fra Tønsåsen stadion i Lånke. Foto: Nea Radio

Nea Radio er tett på ballen, og satser i 2022 på fotball. Vi er til stede på alle hjemmekampene til Stjørdals-Blink i tillegg til utvalgte bortekamper og sender oppgjøret live med kommentering på radio. I tillegg skal vi sende live fra flere lokaloppgjør lengre ned i divisjonene.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Stjørdals-Blink sesongdebuterer på hjemmebane mandag 11. april, og Nea Radio er selvfølgelig til stede, som vi vil være på samtlige hjemmekamper i 2022. Terminlisten ser foreløpig slik ut, etter at tidspunktene er bekreftet til og med 14. serierunde:

Stjørdals-Blink mot Sandnes Ulf mandag 11. april kl 18:00
Stjørdals-Blink mot KFUM søndag 24. april kl 15:00
Stjørdals-Blink mot Ranheim søndag 15. mai kl 18:00
Stjørdals-Blink mot Sogndal torsdag 26. mai kl 18:00
Stjørdals-Blink mot Brann søndag 26. juni kl 15:00
Stjørdals-Blink mot Start mandag 04. juli kl 18:00
Stjørdals-Blink mot Raufoss søndag 10. juli kl 15:00

Sendingene starter en time før kampstart, der vi skal sørge for god stemning, god informasjon og god musikk.

En spennende sesong for Stjørdals-Blink. Etter 2 år med kvalifisering ser det unektelig bedre ut foran årets sesong. Kan Blink unngå kvalifisering og komme opp på en trygg plass? Vi tror det, og vil være tett på ballen gjennom sesongen, sier en spent Erlend Engan.

Tett på ballen-podkast

Vi spiller inn en episode før hver kamp, både hjemme og borte der du vil få siste nytt og interessant og artig informasjon sånn at du blir oppdatert på det du trenger før kampen. Gjennom sesongen blir det også spesial-podkaster og podkaster dedikert til lokalfotballen.

Podkasten finner du der du lytter til podkast, søk på «Tett på ballen» eller Nea Radio så finner du den.

Tett på lokalfotballen

Vi skal være der det skjer i lokalfotballen også, sånn at vi får med oss spennende kamper i vårt nedslagsfelt. Der vil vi fokusere på kamper med litt historisk sus, lokalderby og såkalte knokkelkamper – altså kamper der legevakten har utvidet åpningstid i forbindelse med kampen, sier en entusiastisk Arild Berg som ifølge seg selv fikk en lovende karriere stoppet på grunn av korsbåndskader.

Det at karrieren stoppet i 2008, og skadene kom først i 2009 og 2013 sier historien derimot mindre om.

Vi jobber med terminlisten for 2022, og vil komme tilbake til hvilke lokale oppgjør vi vil dekke om kort tid. Har du tips til lokale oppgjør vi bør dekke?

Send en mail til erlend@nearadio.no eller arild@nearadio.no

Nøkkelord

ANNONSE