Nea Radio

- Vi er glade i penger, så dette var veldig gledelig

Karl Mamilic Pedersen (t.h.) og Sverre Inge Lystrup Ness Guts tok imot sjekken fra Coop RBK-fondet torsdag. Den ble overrakt før kampen mellom RBK og Viking på Lerkendal torsdag. Foto: Privat

Fotballaget Hommelvik Guts har mottatt penger fra Coop RBK-fondet. Pengene skal brukes til en aktivitetsuke, som et plaster på såret for avlyst Storsjøcup, forteller trener Sverre Inge Lystrup Ness.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 14.05.2021 kl 16:06

- Dette var veldig gledelig! Vi er jo glade i penger, vet du, ler en tydelig fornøyd Sverre Inge Lystrup Ness.

Trenger penger til drift

Han er trener for fotballaget Hommelvik Guts, som er et tilbud for alle som ikke har et lag å spille på. De er nå om lag 40 spillere på laget.

- Hos oss kan alle være med, sier Ness.

- Og det skal være et lavterskeltilbud også økonomisk, så vi trenger en del penger til drift. Derfor trenger vi all den økonomiske støtten vi kan få. Vi har både sponsorer og søker om legat-midler hvert år, men det er ekstra hyggelig å få en pengesjekk fra Coop RBK-fondet.

Skal brukes på aktivitetsuke

Hvert år deles det ut penger fra Coop-RBK fondet til regional talentutvikling. I år er midlene øremerket til integrering i barnefotballen, og lokale klubber ble oppfordret til å søke.

Sjekken ble delt ut i forkant av kampen mellom RBK og Viking på Lerkendal torsdag, og lyder den nette sum av 30.000,- kroner.

- Pengene skal vi bruke på en aktivitetsuke. Storsjøcupen er avlyst, så i stedet arrangerer vi en hel uke med aktiviteter. En dag skal vi spille fotball, en annen dag skal vi game, vi skal bade, padle kano og dra til en klatrepark, og alle som vil kan være med. Kun koronarestriksjoner setter begrensninger, sier han.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...