Nea Radio

Veteranenes storhelg

VANT: Sebastian Aas vant en skinnende (som ny) Tempo Corvette. Her sammen med blårøyksjef Rune Brekke. Foto: Andreas Reitan

Blårøyk var tema for den femte utgaven av Midt-Norsk Veterantreff på Årsøya i Selbu i helga.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

I helga arrangerte Selbu Veteranklubb “Midt-Norsk Veterantreff” i Selbu. Årets tema var “blårøyk”, og det var både blå og svart røyk rundt om på Årsøya i hele helga.

Veteraner kom det, fra fjern og nær.
Emilie Langolf er slett ingen veteran, men ble utstyrt med en av pappas mange mopeder og bestemte seg derfor for å komme fra Oslo til veterantreff på Årsøya:

Hør intervju med Emilie Langolf

Pappa’n til Emilie, og mange flere, vi tror det er rundt 55 stykker nå, er medlemmer av Blårøykcruiser-gjengen fra Stjørdal.
Helgas ultimate høydepunkt var trekninga av Blårøykgjengens eget lotteri, der førstepremien var en Tempo Corvette, nyoppussa og så fin at det så ut som om den kom rett fra butikken!
Det ble solgt 1500 lodd, tidlig søndag var det allerede utsolgt, men Sebastian Aas hadde iallefall sikret seg to lodd. 15-åringen vant mopeden til stor jubel på Årsøya, han fikk ett års gratis medlemsskap i blårøyk cruisers, T-skjorte og caps og kommer garantert tilbake på neste treff om to år.
Idéen til lotteriet var det blårøyk-sjefen Rune Brekke som hadde. Entusiasten forteller om et usedvanlig godt miljø, der gjengen treffes hver tirsdag kveld:

Hør intervju med Rune Brekke

Per Kato Evjen og fru Randi fra Malvik var på treffet begge dagene. Både Per Kato, Randi og DKW’n fra 1956 må absolutt godkjennes som veteraner, skinnende flotte alle tre:

Hør intervju med Per Kato Evjen og Randi Evjen

Selbu Veteranklubb sørget for nok et strålende arrangement og lover nytt veterantreff på Årsøya i 2021.

GRÅTASS på tur med små og store. Ole Johan Vold og gammeltraktoren hadde ei travel, men hyggelig helg. Foto: Andreas Reitan

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...