Annonse
Nea Radio

En mann funnet alvorlig skadd:

- Vet ikke hva som har skjedd - etterlyser vitner

Foto: Henrik Einangshaug

En mann ble funnet alvorlig skadd utendørs på Bakklandet i Trondheim natt til tirsdag. Politiet ønsker å komme i kontakt med vitner.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 27.09.2022 kl 13:36

Annonse

Politiet ønsker å avhøre mannen, som ble funnet alvorlig skadd på Bakklandet i Trondheim natt til tirsdag. Mannen er ennå ikke i stand til å bli avhørt, skriver politiet i en pressemelding.

Uklart hendelsesforløp

Det var et kvarter etter midnatt politiet mottok melding om at en mann var funnet bevisstløs liggende på bakken i Nedre Bakklandet. Mannen ble kjørt til sykehus med alvorlige skader og er overtatt av helsevesenet.

Hendelsesforløpet er uavklart og politiet etterforsker saken.

Ber vitner melde seg

Kriminalteknikere jobber med undersøkelser på stedet og flere vitner som var på stedet er avhørt. Politiet vil avhøre den skadde mannen så snart han er i stand til det.

- Det er flere mulige forklaringer på hva som kan ha skjedd; han kan være utsatt for et straffbart forhold, det kan dreie seg om en ulykke eller en selvpåført skade, det er dette vi jobber for å finne ut av, opplyser jourhavende Mette Kollstrøm.

Politiet er interessert i å komme i kontakt med vitner som kan ha sett eller hørt noe i aktuelle tidsrom, eller som har videoovervåking enten i bil eller som dekker Nedre Bakklandet. De bes om å ta kontakt på politiets tipstelefon 73489400 eller tips.politiet.no/trøndelag.

Nøkkelord

Annonse