Nea Radio

Verdensstjerner til Hell RX

HØYE HOPP: Det blir høye hopp og et spektakulært syn når verdens beste Freestyle-motorcross-utøvere viser seg fram på Lånkebanen i juni.
I svevet: Ryan Brown AUSTRALIA Foto: Hell RX

Det nærmer seg VM i Rallycross på Hell, og det er spektakulære og halsbrekkende ting på gang.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

En av dem som skal vise sine kunster i Freestyle Motorcross under Hell RX er australske Ryan Brown. - Han er en av de aller beste i verden,
sier vår egen freestyle-artist i verdenstoppen, Andre Villa, som har fått med seg fire store Freestyle motocross-stjerner til Lånkebanen lørdag 9.juni.

Helt rått show

- Ryan Brown er helt rå. Han er den neste store verdensstjerna, og er virkelig verdt et besøk på Lånkebanen. Han gjør spektakulære og høye hopp med motorsykkel, og det kan ta pusten fra de fleste. Han hopper 25 meter langt, og 10 meter opp i lufta, fra en rampe og ned på et lasteplan. Her er det mye som skal stemme, og mye står på spill, forteller Andre Villa, som selv ikke skal delta med egne hopp denne gangen.

Villa vil være skadefri

Villa skal nemlig arrangere sitt eget kjempeshow på Ullevål stadion helga etter HellRX, så han tør rett og slett ikke risikere en skade like før et så stort event som i Oslo. Men, han skal være speaker på Lånkebanen, spille musikk og skal gi alt for å skape god stemning på de tre showene som skal avholdes der i løpet av lørdagen.

De beste kommer

I tillegg til Ryan Brown, vil Jamie Squibb fra England delta, som en av de beste fra Storbritannia. Dessuten kommer Fredrik Berggren som er Sveriges største Freestyle Motorcross-stjerne, og Oliver Lie fra Norge.
Etter de tre showene som varer rundt 20 minutter hver, blir det autografsignering og mulighet for publikum til å komme tett på verdensstjernene.

Oliver Lie Foto: Hell RX

- Alle er store stjerner innenfor sitt felt og i sine land, og det er jo artig at Ryan Brown kommer helt fra den andre siden av jorda for å vise sitt show for trønderne. Det er bare å kjenne sin besøkelsestid, for bedre blir det ikke, sier en heltent Andre Villa, klar for å gi tilskuerne et show de sent vil glemme.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...