Nea Radio

Vellykket UKM i Hovet

Foto: Per Magne Moan

Som vanlig stor deltagelse i Holtålen.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 17.02.2018 kl 13:41

Med 94 deltagere så fortsetter ungdommen i Holtålen å vise at UKM er viktig. I forhold til innbyggertallet så befester kommunen seg som en av de største innen Ung Kultur Møtes.

Fredag kveld var det klart for 2018-versjonen av den lokale delen av arrangementet, og publikum møtte som vanlig tallrike opp i Kiempen i Hovet for se hva deltagerne har jobbet med på kulturfronten de siste ukene og månedene.

For aller første gang var det ikke et eneste instrument i aksjon. Kulturkonsulent Siri Hegseth sier dette er et tegn i tiden. Mens det tidligere så og si bare var musikk, er det nå andre plattformer som er mer populære:

Artikkelen fortsetter lenger ned på siden

Juryen, eller Fagpanelet som det nå heter, fikk som vanlig en vanskelig jobb. Svein Arne Aspås, Oda Isabella Smith Ødegård og John Anders Dahlen Kjølhaug hadde som mandat å sende et bredt utvalg fra Holtålen videre til fylkes-UKMen i Bjugn.

En av de heldige og dyktige som skal representere Holtålen i Bjugn, er Ella Aasen Gundersen (14) fra Ålen. Hun har sunget i flere år og har også tidligere gått videre til fylkesfestivalen. Fredag kveld deltok hun med en sang som Aleksander Rybakk har skrevet norsk tekst på, 13 hester:

Artikkelen fortsetter lenger ned på siden

Ella er ikke den eneste som skal representere Holtålen på årets Fylkesfestival i Bjugn 13.-15.april. Følgende fikk billett fra fagpanelet:

Kunst: Jonas Tronsaune, Sander Fodor Talsnes, Oda Aune og Jo Håbjørg.

Scene: Ruby Rebecka Jonsson Hov med sang, Lars Oskar Jonsson Hov med teknomusikk, dramagruppa Carlos & co med Carlos Antonio Andersen, Kasper Grønli, Bastian Grønli, Mats Engan Elven og Mons Ola Dragmyrhaug, og dramagruppa 3 vise menn med Jon Thorsvoll, Jonas Stenmo og Lars Oskar Jonsson Hov.

Se bilder fra arrangementet:

UKM HOLTÅLEN 2018: Carlos og Co med Bingokveld. Foto: Per Magne Moan

UKM HOLTÅLEN 2018: Miriam Heksem (12) sang A Thousand Years Foto: Per Magne Moan

UKM HOLTÅLEN 2018: Dansegruppa I Can Do It med Salsa Foto: Per Magne Moan

UKM HOLTÅLEN 2018: Pop Girls med Pop Drop Dab. Foto: Per Magne Moan

UKM HOLTÅLEN 2018: Girlpower med Gamlisbordet. Foto: Per Magne Moan

UKM HOLTÅLEN 2018: Camilla Randi Øien var konferansier, men deltok også med sangen Say Something. Foto: Per Magne Moan

UKM HOLTÅLEN 2018: Lars Oskar Jonsson Hov (13) lager musikk på Ipad. Foto: Per Magne Moan

UKM HOLTÅLEN 2018: Ruby Rebecka Jonsson Hov (16) sang Silhouette. Foto: Per Magne Moan

UKM HOLTÅLEN 2018: Fra kunstutstillinga. Foto: Per Magne Moan

UKM HOLTÅLEN 2018: Fra kunstutstillinga. Foto: Per Magne Moan

UKM HOLTÅLEN 2018: Dansegruppa Energy Boost. Foto: Per Magne Moan

UKM HOLTÅLEN 2018: Søstrene Marit (19) og Maren (14) sang Taktfaste Slag. Foto: Per Magne Moan

UKM HOLTÅLEN 2018: 3 vise menn framførte Tolkene. Foto: Per Magne Moan

UKM HOLTÅLEN 2018: Deividas Linkus (13) med Epic beatbox. Foto: Per Magne Moan

UKM HOLTÅLEN 2018: Dansegruppa 3times med Second Guessing av Folded Dragons. Foto: Per Magne Moan

UKM HOLTÅLEN 2018: Ella Aasen Gundersen (14) med sangen 13 hester. Foto: Per Magne Moan

UKM HOLTÅLEN 2018: Café Latte med Kaffebaren. Foto: Per Magne Moan

UKM HOLTÅLEN 2018: May Irene Blanco (12) sang John Lennons Imagine. Foto: Per Magne Moan

UKM HOLTÅLEN 2018: 96 deltagere på den lokale UKMen vitner om stor interesse for ung kultur i Holtålen. Foto: Per Magne Moan

UKM HOLTÅLEN 2018: Fagpanelet, som besto av John Anders Dahlen Kjølhaug, Svein Arne Aspås og Oda Isabella Smith Ødegård, hadde en utfordrende jobb å finne et bredt utvalg som skal representere Holtålen i Bjugn i mai. Foto: Per Magne Moan

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...