Annonse
Nea Radio

Vellykket Luftpistol-NM og seier til Vigdenes

Finn Jarle Sørli (t.v.) fra Stjørdal Pistolklubb og Andres Kiltvik fra Selbu Pisolklubb. Foto: Stian Elverum/Nea Radio

En uhøytidelig men allikevel viktig revansj for Stjørdalsordføreren under helgas NM i Luftpistol.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Annonse

Det ble ordførerduell under helgas Luftpistol-NM som ble arrangert i Selbu. Midt i mellom alle konkurransene fikk vi en uhøytidelig men allikevel viktig revansj for Stjørdalsordføreren. Selbuordfører Ole Morten Balstad slo nemlig Vigdenes med minst mulig margin og 1 poeng under en tilsvarende konkurranse under fjorårets Landsskytterstevne i selveste hjemkommunen til Vigdenes. - Det har han også fått høre, humrer Balstad.

Av 50 mulige poeng ble resultatene slik:

1. Ivar Vigdenes, 37.4 poeng

2. Ole Morten Balstad, 30.3 poeng

Selbuordføreren er imponert

- Jeg er imponert over hva arrangørene har fått til, sier Selbuordfører Ole Morten Balstad. Stjørdal er arrangementsby nr 1, men Selbu er arrangementsbygd nr 1, sier Balstad.

Full fart fra torsdag til søndag

170 av landets beste skyttere deltok under helgas NM i luftpistol i Selbuhallen. Arrangørklubbene Selbu- og Stjørdal Pistolklubb er fornøyde etter arrangementet. Ledelsen fra landsstyret var også svært positive over arrangementet.

Rekruttering

- Det har vært mange nye fjes innom i løpet av arrangementet, sier Andreas Kiltvik, leder i Selbu Pistolklubb. Han håper at flere av dem besøker klubben når det blir vanlige dager igjen.

- Vi har plass til mange flere! Dette er en fantastisk sport som passer for alle, sier Finn Jarle Sørli i Stjørdal Pistolklubb.

Begge klubbene går sammen om å arrangere åpen dag på skytterbanen i Øverbygda i Selbu så fort vær og føre tillater det. - Da byr vi også på litt større våpen og blinker, lover Kiltvik.

Resultater fra årets Luftpistol-NM i Selbu kan du lese ved å klikke her.

Nøkkelord