Nea Radio

Vellykket Luftpistol-NM og seier til Vigdenes

Finn Jarle Sørli (t.v.) fra Stjørdal Pistolklubb og Andres Kiltvik fra Selbu Pisolklubb. Foto: Stian Elverum/Nea Radio

En uhøytidelig men allikevel viktig revansj for Stjørdalsordføreren under helgas NM i Luftpistol.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Det ble ordførerduell under helgas Luftpistol-NM som ble arrangert i Selbu. Midt i mellom alle konkurransene fikk vi en uhøytidelig men allikevel viktig revansj for Stjørdalsordføreren. Selbuordfører Ole Morten Balstad slo nemlig Vigdenes med minst mulig margin og 1 poeng under en tilsvarende konkurranse under fjorårets Landsskytterstevne i selveste hjemkommunen til Vigdenes. - Det har han også fått høre, humrer Balstad.

Av 50 mulige poeng ble resultatene slik:

1. Ivar Vigdenes, 37.4 poeng

2. Ole Morten Balstad, 30.3 poeng

Selbuordføreren er imponert

- Jeg er imponert over hva arrangørene har fått til, sier Selbuordfører Ole Morten Balstad. Stjørdal er arrangementsby nr 1, men Selbu er arrangementsbygd nr 1, sier Balstad.

Full fart fra torsdag til søndag

170 av landets beste skyttere deltok under helgas NM i luftpistol i Selbuhallen. Arrangørklubbene Selbu- og Stjørdal Pistolklubb er fornøyde etter arrangementet. Ledelsen fra landsstyret var også svært positive over arrangementet.

Rekruttering

- Det har vært mange nye fjes innom i løpet av arrangementet, sier Andreas Kiltvik, leder i Selbu Pistolklubb. Han håper at flere av dem besøker klubben når det blir vanlige dager igjen.

- Vi har plass til mange flere! Dette er en fantastisk sport som passer for alle, sier Finn Jarle Sørli i Stjørdal Pistolklubb.

Begge klubbene går sammen om å arrangere åpen dag på skytterbanen i Øverbygda i Selbu så fort vær og føre tillater det. - Da byr vi også på litt større våpen og blinker, lover Kiltvik.

Resultater fra årets Luftpistol-NM i Selbu kan du lese ved å klikke her.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...