Nea Radio

Vellykket juleselskap på Granby Gård

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Når både Tømmerdalens orkester og Selbu Felebyggerlag stiller opp som husorkestre i juleselskapet på Granby kan det jo ikke bli annet enn vellykket. Og med en programleder, Marit Johanne B. Stokke,  som krydrer kvelden med både skjemt og alvor innimellom sang, historier og allsang, ja, da slapper vi av og  tar imot det som kjem med åpne armer. Og det var litte tå kvart.

Felebyggerlaget starta opp med "Jularbos julvals" og "Annas vise". Deretter framførte to unge lovende gutter to julesanger, Jens Aftret Andersen (sang) og Tomas Nissestad Unsgård  (keyboard).  Skikkelig bra gutter! Og så gikk det slag i slag med søskenparet Kari Cecilie og Pål Aftret. Pappa Hans Ivar deltok, både sammen med sine barn, men også med solonummer. Ingrid Borseth deltok med vakker sang, akkompagnert av Odd Halvor Moen. Vi fikk historier fortalt av både Bjørn Andersen og Åge Sandvold, og vi fikk ta del i Hans Ivar sitt engasjement i Gaza.

Juleselskapet er, i tillegg til et trivelig selskap, også en solidaritetskonsert der inntekta går uavkorta til et bestemt formål, i år går pengene til proteseverkstedet i Gaza.  Vi ble også presentert for noen av de som strikker Gaza-votten, bl.a. Mildrid Stamnes. Mildrid har strikka over hundre par i løpet av de siste fem månedene.

Innimellom  all underholdning ble det også plass til ei romslig kaffepause med masse gode kaker. Det var jo juleselskap! Og loddsalg med mange gevinster, men hvor mye penger som kom inn til proteseverkstedet var ennå ikke klart. Det kommer vi tilbake til. Men både artister, musikere og ellers alle gode hjelpere stilte opp gratis. Herlig!

 

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...