Nea Radio

Vel blåst!

Publikum, artister og frivillige har pakket sin blå bagasje for denne gang. Nå må vi vente et år på neste Blues in Hell.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Så er det over for i år og for en fest det har vært! Blues in Hell har nok en gang levert så det holder. En uke til ende har Stjørdal bydd på kjente navn, nye musikalske bekjentskaper og ikke minst store publikumsopplevelser. Festivalsjef Kjell Inge Fischer Brovoll er fornøyd.

– Jeg er sliten, men jeg sitter absolutt igjen med en god følelse, forteller han etter at årets kraftanstrengelse er over.

– Vi har fått supre tilbakemeldinger fra både publikum og artister. Han trekker særlig fram de frivilliges innsats.

– Det er helt enormt hvordan de står på. Uten dem hadde det ganske enkelt ikke blitt festival!

Perler på snor

Selv om Stjørdal har vært preget av blues hele uka, er det naturligvis helga på Scandic Hell hotel som har vært rosinen i pølsa for de fleste. Spennet fra unge artister som Tora og Among Lynx, til gamle, etablerte travere som Steinar Albrigtsen, har sørget for at alle har fått tilfredstilt apetitten på det som er blått, uansett hvilken variant en foretrekker. For magien ved Blues in Hell ligger i at du kan vandre fra scene til scene, oppleve det kjente og kjære men også oppdage at du kan få sansen for noe nytt. Du forsyner deg av menyen og tar det du vil ha av soulfood fra alle verdenshjørner og reiser mett og god hjem igjen.

Umulig uten

Over 150 frivillige bidro til at Blues in Hell nok en gang ble en suksess. Toril Rønning fra Stjørdal er en av dem.

– Jeg har vært med i seks eller syv år og det er like artig hver gang. Hun forteller at det er måten de blir ivaretatt på som gjør det spesielt.

– Arrangørene er utrolig flinke til å sørge for at vi har en fantastisk opplevelse. Og det at vi faktisk får tid til å oppleve musikken i tillegg gjør opplevelsen unik, mener hun. Kjell Inge Brovoll forteller at av alle de som har bidratt med frivillig innsats var det bare tre nykommere i år. De kommer nemlig tilbake, år etter år.

– Noen bruker faktisk en uke av ferien sin for å kunne hjelpe til her og det er en tillitserklæring jeg ikke kan få sagt tydelig nok at vi setter svært stor pris på.

Så nå kan vi bare glede oss til neste år, trygge i overbevisningen om at stemningen blir som den skal, at artistene er like sømløst sydd sammen som de bestandig er og at de frivillige sørger for at alle blir tatt vare på. Takk for i år!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...