Nea Radio

Vegetarkurs på Røros

Foto: Niru Kumra

Mange vil lære mer om vegetarmat når norsk-indiske Niru Kumra inviterer til kurs på Røros torsdag kveld. Nå vil hun gjøre indisk mat like kjent som pizza, pasta og taco i Norge.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Niru Kumra har hatt matkurs på Røros også tidligere. Nå er hun tilbake, gründeren av bedriften "Masalamagic", som ble etablert for den som liker eksotiske retter, spennende smaker og ønsker den autentiske indiske smaken.
Det var i 2003 at Niru Kumra startet bedriften med visjon om å gjøre indisk mat like kjent som pizza, pasta og taco i Norge.

Trylle med krydder

Masala betyr krydderblanding og magic betyr å trylle. - Vi lærer deg ‘å trylle med krydder’, enten ved å delta på kurs eller lage de lekreste indiske rettene på ditt eget kjøkken med våre kvalitetsrike produkter og krydder.

- Jeg synes det er veldig kult at det er flest påmeldte til vegetarkurset i dag, i lokalmatens mekka, sier Niru. - Forøvrig er det mulighet for å lære tikka masala, butter chicken og korma med nan og tilbehør resten av uka.

- På vegetarkurset torsdag lærer du om naturlige proteiner, ayurvediske prinsipper og de magiske indiske krydderne.

En nytelse for øye og gane

- Gjennom dette kurset vil du lære om linser og bønner og smakfulle grønnsaker. Her vil det være mulig å boltre seg med smaker i alle styrker. Og du får selvfølgelig også være med og lage nan, det populære festbrødet, raita og tilbehør, sier Niru, som også vil servere sine spesielle chutneyer og basmatiris serveres til festmåltidet.

- Til slutt får du servert et deilig måltid på ekte indisk vis hvor du lærer å spise uten kniv og gaffel. Indisk mat nytes med høyre hånd og spiseskje, forteller Niru Kumra.

STOR interesse for vegetarkurs på Røros. Foto: Niru Kumra

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...