Nea Radio

Norgescup på Stjørdal:

Manuell dirigering og stengt vei i perioder

Arkivbilde: Vegard Stokke fra Glåmdal SK / Developement Team Sunweb vant sist gang det ble arrangert Norgescup på Skatval. Lørdag og søndag skal Stokke og resten av norgeseliten kjempe langs landeveiene på Skatval. Foto: Henrik Einangshaug

Stjørdals-Blink arrangerer Norgescupåpning i landeveissykling lørdag og søndag. E6 er blant veiene som kan bli stengt i kortere perioder på grunn av arrangementet.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Har du tenkt deg ut å kjøre i helgen, kan det være lurt å beregne litt ekstra god tid hvis du skal i området Stjørdal og Skatval. Landets beste landeveissyklister har tatt turen til Skatval for årets Norgescupåpning, og enkelte veier kan derfor bli stengt i kortere perioder.

Følgende veier vil ha stedvis manuell dirigering og kan bli stengt i perioder på inntil 10 minutter grunnet Norgescupåpningen:

E6 - Mellom innkjøring til Skatval og den nye rundkjøringen like sør for innkjøringen. Rytterne passerer over E6 på Kvithammer-krysset.
FV 6808 - Fra rundkjøringen til kryss FV 6806.
FV 6806 - Kryss FV 6808 til Kvislabakken.
FV 6810 - Fra Kvithammer-krysset til FV 6812 på Skatval.
FV 6812 - Fra kryss FV 6810 til E6.

Dette gjelder førstkommende lørdag og søndag fra 09:00 til 19:00.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...