Nea Radio

Værnes på eksklusiv liste

Foto: Runar Kjøsen

Det britiske analysebyrået Skytrax har utropt de 10 beste flyplassene i Nord-Europa for 2021. Blant de som har havnet på denne listen er to norske.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Analysebyrået fortar en årlig kåring av de beste flyplassene og de beste flyselskapene i verden. Det skriver nettstedet flysmart24.no.

En av disse er klassen for de beste flyplassene i Nord-Europa, som i inneværende år ble vunnet av Helsinki Airport, den finske hovedstadsflyplassen.

På topp 10-lista finner vi Oslo Lufthavn på en 3. plass, og Trondheim lufthavn Værnes på en 9. plass.

Kåringene er basert på stemmer fra flypassasjer, der man i hver klasse har måttet peke på en vinner for å delta. Skytrax har innhentet reisendes vurderingene i tiden fra august 2020 til juli 2021.

Topp 10-lista:

Lista over de beste flyplassene i Nord-Europa er som følger:

Helsinki Airport
Kastrup Lufthavn ved København
Oslo Lufthavn
Stockholm Lufthavn
Arlanda
Keflavik Airport på Island
Billund Lufthavn
Göteborg Lufthavn
Malmø Lufthavn
Trondheim lufthavn Værnes
Bromma Lufthavn utenfor Stockholm

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...