Nea Radio

Varmet opp for Tora

Imponerte: Eclipse Quintet består av Haakon Ertsgaard, Espen Lange, Bjørnar Reitan, Torbjørn Säll og Didrik Sollihaug. Foto: Anne Gundersen

Eclipse Quintet imponerte da de varmet opp for Tora på Søndre Kulturhjørne lørdag.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Eclipse Quintet består av fem andreklassinger ved musikklinja ved Ole Vig videregående skole i Stjørdal, men det var lite som tydet på at dette var skoleelever da bandet varmet opp for Tora på Søndre Kulturhjørne lørdag. Bandmedlemmene satte minst like stor pris på publikum som omvendt.

– Dette var utrolig artig, sier trompetist Haakon Ertsgaard

Saken fortsetter under lydklippet

Foto: Anne Gundersen

Godt voksent

Eclipse Quintet er et svært samspilt band som spiller relativt komplisert jazz, noe som passet det godt voksne publikummet på Stjørdal Kulturhjørne utmerket.

– Vi satt pris på at det var folk her for å høre på oss også, selv om Tora er hovedattraksjonen. Og at det ikke bare var foreldre og besteforeldre da, ler Haakon. Han vedgår at musikken nok ikke er det ungdom flest hører mest på.

– Nei, det er i så fall spesielt interessert ungdom! Det som var flott her, var at publikum satte pris på det de fikk. Det ga mersmak!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...