ANNONSE
Annonse
Nea Radio

Turtte kom til rette mandag:

Var på rømmen i fjellet en hel måned

Turtte hjemme i hundeseng si hvor hun lader batteriene etter en måned på rømmen. Foto: Privat

Hunden Turtte har gitt eierne sine en god del hodebry etter at hun stakk av fra dem på en tur på Bringen i Selbu 27. september. Etter mye resultatløs leting kom hun til rette mandag 25. oktober, en hel måned etter at hun forsvant.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

- Vi fikk telefon fra en som hadde vært å lett etter sauene sine, om at han hadde sluppet hunden sin ut fra bilen for å gjøre et søk. Når hunden kommer tilbake var det en hund i baksporene på den og da hadde han skjønt at det var Turtte, sier Frode Trangmyr som var veldig glad for at hun nå er tilbake i familien.

Stakk av på tur

27. september stakk Turtte av fra eierne sine under en tur på Bringen i Selbu. Siden den gang har det blitt mange mil med både bil og til forts for å lete etter henne i Selbu og Holtålen. Både etterlysning via Nea Radio og innlegg på Facebook har gjort at mange har vært på utkikk etter Turtte mens hun har vært borte.

Ettersom tiden gikk innfant Frode og Toril seg med at Turtte mest sannsynlig ikke hadde klart seg alene så lenge.

- Hun som tok i mot telefonen hadde ett for seg at noen hadde funnet henne død, men da vi fikk vite at hun lå i en hundeseng i Vikvarvet så ble vi meget, meget, meget glad og det ble avspasering på begge, sier Trangmyr.

Turtte er en sort hund av typen dachs. Foto: Privat

Nøkkelord

ANNONSE