ANNONSE
Annonse
Nea Radio

Stjørdal kommune:

– Vær forsiktige i høstferien

Pass på: For å holde virussituasjonen under kontroll, maner Stjørdal kommune til forsiktighet i høstferien. På bildet: Kommunedirektør Tor Jakob Reitan. Foto: Anne Gundersen

Vi har fortsatt en snill smittesituasjon, men de svakeste blant oss er fortsatt like avhengig av at vi alle beskytter dem "i flokk".

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Din årvåkenhet er dine medmenneskers trygghet – du må fortsatt bidra til å ta vare på flokken din, skriver Stjørdal kommune i en pressemelding.

Vi minner om at viruset fortsatt finnes i vårt fylke, ellers i landet og i vårt naboland. Vi må alle holde igjen sosialt for å gjøre smittespredningen så liten som mulig. De sosiale behovene våre kan være vanskelig å holde tilbake over lang tid, men selv om de smerter er de også det «billigste» for samfunnet!

Vi må også tenke på hvor kritisk det ville vært nå for næringslivet om det blir nedstengelser. Det vil kunne bety flere oppsigelser og konkurser med økonomiske konsekvenser for både ansatte og eiere.

Følg rådene fra nasjonale myndigheter for privatliv og arbeidsliv, og respekter kravene rundt arrangementer.

Avstand er helt vesentlig – det må vi tenke på hele tiden også nå i høstferien. Eksempler vi ser i media om smitte ved private selskaper, utesteder, båtreiser og bussturer kunne like gjerne vært her.

Vi vil derfor minne om følgende:

- Tenk over om du behøver å reise og hvor mange du må være tett på

- Gjør det du kan for å unngå å bli den som smitter andre

- Hold deg hjemme hvis du er syk (forkjølelse, hoste, halsvondt, tungpust eller feber)

Etter en ferieperiode må du regne med at de rundt deg har vært nær personer fra alle deler av landet. Har du mistanke om at du kan ha blitt smittet så hold deg unna andre og bestill en koronatest, den bestiller du ved å trykke på «Digital timebestilling» på www.stjordal.kommune.no eller ringe tlf 477 81 754.

Takk for at du tar smittevern på alvor, vi ønsker alle en fin høstferie!

Nøkkelord

ANNONSE