Nea Radio

RBK:

Vant naboduellen

Headet inn: Dino Islamovic headet inn Rosenborgs første mål. Foto: RBK.no

Rosenborg ledet med tre mål etter en solid førsteomgang, og vant byoppgjøret mot Ranheim.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Rosenborg dro til Ranheim for årets fjerde treningskamp. Etter tapet mot Kristiansund var det viktig å reise seg, og RBK tok tak i kampen fra første minutt.

Det skulle bare gå sju minutter før Rosenborgs første scoring kom. En svært offensiv Kristoffer Zachariassen headet i tverrliggeren, og Dino Islamovic var våken på returen og headet inn 0–1 fra kloss hold.

Spillemessig dro Rosenborg mer og mer fra utover i omgangen og like før pause kom ytterligere to scoringer. Den første kom etter et hjørnespark hvor Ranheim ikke klarte å få ballen unna og Islamovic satte den i mål fra kloss hold. Sterkt av spissen som hadde ryggen til mål, men holdt motspillerne unna og fikk satt inn 1–3.

Helland satte prikken over i'en da han like etterpå satte et hjørnespark direkte i mål (!) og Rosenborg ledet 4–1 etter halvspilt kamp!

Ranheim reduserte tidlig i andre omgang da Daniel Kvande scoret på et hjørnespark og resten av kampen ble et lite antiklimaks sett i forhold til den målrike førsteomgangen. Rosenborg hadde grepet om banespillet, men ble litt for urytmiske til å spille seg til store sjanser. Da var det opp til individuelle ferdigheter av teknikere som Emil Konradsen Ceide, men Ranheim fikk etterhvert demmet godt opp på sin høyreside. Rosenborg vant 4–2.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...