Nea Radio

Glatt:

Vanskelige kjøreforhold i hele fylket

Utfordrende: På E6 ved Lundamo i Melhus veltet trailer i nordgående felt. Det er glatt på veiene i hele Trøndelag. Foto: BERTIL LERNÆS/NRK

Over hele Trøndelag oppleves vei- og føreforhold som svært utfordrende torsdag kveld.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Bergingsbiler og nødetater har mer enn nok å henge fingrene i Torsdag kveld. Over hele fylket opplever trafikanter utfordringer med snøfokk og glatte veier.

Artikkelen fortsetter under bildet:

Strandet: En buss ble stående fast på Hell torsdag ettermiddag. Foto: Marianne Lie

Fredag kommer det et nedbørsområde med mild luft vestfra. Det som kan starte som snø, går over til regn utover dagen. Det kan også bli en del vind.

Snøgrensa ligger fra 300 til 700 meter

Saken fortsetter under bildet:

Bom fast: En tankbil med tilhenger ble torsdag ettermiddag stående fast i Skanckebakken ved Glåmos. Foto: Berit Kleven

Lørdag er det ventet at snøgrensa blir betraktelig lavere. Utpå ettermiddagen kommer også snøbygene tilbake. Temperaturen synker og det kan blåse helt opp i liten storm.

Når temperaturen synker er det fare for vanskelige kjøreforhold som tilsvarer det vi så onsdag.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...