Nea Radio

Valglista til Røros Sp er klar

VALG: Røros Senterparti har valglista si klar. Her fra nominasjonsmøtet tirsdag kveld. Bakerst fra venstre:
Kristoffer Tamnes, Gudbrand Rognes, Einar Nørbech, Stein Bjørnli, Anna Lundqvist Langen,
Stein Petter Haugen, Sigrid Meli Simensen, Atle Fæmundshytten, Knut Brathagen
Guri Heggem, Emilie Ryen Løkken Foto: Røros Senterparti

Røros Senterparti hadde nominasjonsmøte tirsdag kveld og lista for årets kommunevalg er klar for innsending.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 27.03.2019 kl 21:11

-Lista representerer et mangfold i alder, bakgrunn og bosted – typisk Senterpartiet med andre ord, sier listetopp Guri Heggem som sier hun er både "ydmyk, glad og stolt" over å få lov til å stå øverst.

Mange navn på årets liste

Lista for årets kommunevalg er nå klar for innsending og med en siste sjekk opp mot Folkeregisteret for å kvalitetssikre adresse og fødselsdato, skal lista nå være klar for innlevering før helga. Leder i valgkomiteen Stein Petter Haugen forteller at nominasjonskomiteen har jobbet over lengre tid. Senterpartiet er i medvind for tida og har som mange andre lokallag hatt medlemsvekst. Lista inneholder både nye navn og navn som har stått på lista flere ganger før. Haugen er fornøyd med resultatet og med arbeidet som er gjennomført i vinter, selv om han skulle gjerne sett at det hadde vært flere kvinner på lista. Samtidig inneholder lista en god del nye navn, hele kommunen er representert og det er god spredning i alder.

Glad og ydmyk førstekandidat

Guri Heggem står øverst på lista og er "glad og ydmyk" over å få lov til å stå øverst, og stolt over laget hun har med seg. - Laget vårt har en super miks av mennesker med forskjell i alder, yrkeserfaring og bosted – helt typisk Senterpartiet, sier Heggem og mener at dette er noe av det viktigste ved lokaldemokrati, det skal speile lokalsamfunnet. - I Senterpartiet er vi opptatt av at samfunnet skal bygges nedenfra, av enkeltmenneskene som bor rundtomkring i hele landet, derfor er det viktig at vi har en representativ sammensetning. Det synes jeg at vi har klart og fått til ganske bra samtidig som jeg gjerne skulle sett at vi hadde hatt flere kvinner på laget, sier Heggem.

Etter påske starter arbeidet med å lage valgprogram, og kampsakene vil blir klare utover våren. - Det å få bidra til å skape gode lokalsamfunn med tjenester der folk bor er det viktigste vi kan gjøre, sier Heggem som gleder seg til valgkampen.

Onsdag var hun gjest i Nea Radio. Hør innslaget her:

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...