Nea Radio

Valgdebatt i Stjørdal: – Viktig å få fram de lokale forskjellene

I ettermiddag er det duket for valgdebatt på Torget i Stjørdal. Bladet, NRK, Nea Radio, Adresseavisen og Selbyggen sender debatten live.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 20.08.2019 kl 16:50

– Vi håper å få fram forskjellene, slik at det blir litt enklere for folk å bestemme seg for hvilket parti de skal stemme på. Det er viktig med slike debatter, understreker Johannes Børstad i NRK.

Han skal lede ettermiddagens debatt sammen med Andreas Reitan i Nea Radio. Den starter klokken 16.15.

«Trøndelag stemmer»

Flere mediehus samarbeider om valsatsingen «Trøndelag stemmer». I 14 dager er de på en turné i hele Trøndelag for å få fram de viktigste lokalsakene og de gode løsningene.

I dag, tirsdag, starter turneen i Stjørdal og Værnesregionen.

– I dag har vi for eksempel flyttet hele ettermiddagssendingen på P1 utendørs i Stjørdal. Den avsluttes med debatten på Torget, sier Johannes Børstad.

Det skal debatteres om følgende temaer:

Stjørdal – gir og tar i Værnesregionen
Stjørdal i vekst
Næringsutvikling i Værnesregionen
Ung på valg

Følgende politikere fra Værnesregionen stiller:

Ivar Vigdenes (Stjørdal Sp)
Lill Harriet Sandaune (Malvik Frp)
Anne-Karin Langsåvold (Meråker Ap)
Ole Morten Balstad (Selbu Ap)
Jan Inge Kaspersen (Stjørdal Ap)
Espen Myhr Grandalsmo (Stjørdal Rødt)
Ole Hermod Sandvik (Stjørdal Høyre)
Gro Mari Engen Hanem (Selbu SV)
Torgeir Anda (Malvik Venstre)
Lars Græsli (Tydal Ap)
Kjersti Kjenes (Meråker Tverrpolitiske Bygdeliste)
Håkon Einarsve (Stjørdal Ap, leder i Trøndelag AUF)
Emilie Græsli (Tydal Ap)
August Grøntvedt (Stjørdal Høyre)
Eline Stene (Selbu Sp)

Håper på mye folk

– Det er rikspolitikken som får overskriftene i de store mediene, men det er utrolig viktig at vi får den lokale tilnærmingen. Vi må ta ansvaret innad i de forskjellige kommunene i Trøndelag, sier Andreas Reitan.

– I tillegg får lokalpolitikerne muligheten til å kommunisere ut sin egen politikk til folket i en slik debatt. Det blir noe annet enn å sitte i et kommunestyre. Det er viktig at lokalpolitikken er offentlig, og nå kan de snakke direkte til de som skal stemme, sier Johannes Børstad.

De to debattlederne håper det møter opp mye folk på Torget under debatten.

– Det hadde vært utrolig hyggelig, sier Johannes Børstad og Andreas Reitan.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...