Nea Radio

Nå er Trond Hoseth ordfører

Vaktskifte i Malvik

Løs snipp: Det nye kommunestyret i Malvik er herved konstituert og det var ingen ting å si på humøret til hverken varaordfører Ole Herman Sveian (SP) (t.v), nyvalgt ordfører Trond Hoseth (AP) eller avtroppende ordfører Bernt Ole Ravlum (AP), nå også med opprykk! Foto: Anne Gundersen

Den nye ordføreren har fått overlevert både kølle, kjede og varaordfører. Og gammelordføreren, han tituleres fra nå som ordfører med opprykk.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

– Det er en ære å bli valgt som ordfører og det er godt å endelig komme igang, sier Trond Hoseth (AP) etter at han ble overrakt regaliene av partifelle og avtroppende ordfører Bernt Ole Ravlum under det konstituerende kommunestyret i Malvik mandag kveld.

– Den oppgaven Ravlum tok på seg i sommer, den var ikke enkel, sier Ole Herman Sveian (SP), som blir sittende som varaordfører.

– Men han har løst oppgaven på en svært god måte og det er vi takknemlige for.

Saken fortsetter under radiointervjuet

Springstart

Det blir ingen hvileskjær for kommunestyrets nyvalgte representanter før arbeidet går igang.

– Det er oktober og forslaget til statsbudsjett er nylig lagt fram. Dette er noe også vi i Malvik skal ta stilling til og må se på hva det kan komme til å bety for oss, sier Hoseth.

– I tillegg er en av de viktigste oppgavene for oss framover å få bygget nye Vikhammer ungdomsskole. Der er vi helt i sluttfasen hos rådmannen så det vil snart foreligge et forslag vi skal behandle i kommunestyret.

– Vi skal også jobbe videre med heltidskultur for kommunens ansatte, skyter Ole Herman Sveian inn.

– Dette er noe vi har hatt gode resultater med og som vi kommer til å fortsette å fokusere på.

Ordfører med opprykk

Det vanket en helt spesiell utmerkelse på avtroppende Ravlum.

– Han har jo hatt hele sitt yrkesliv som lærer og i løpet av en av de første samtalene vi hadde etter at han tiltrådte som ordfører, ga han uttrykk for viss oppgitthet over alle titlene lærerkollegiet slang om seg med, forteller varaordføreren.

– For der Bernt Ole bare har tittelen "lærer" på adgangskortet sitt, konstaterer han at han omgis av lektorer og adjunkter med diverse opprykk. Dette måtte vi naturligvis gjøre med, sier Sveian. Dermed fikk Ravlum overlevert et helt nytt adgangskort der han tituleres somordfører med opprykk.

– Nå kan de ikke kalle meg lærer med nedrykk lenger, lo Ravlum da den gjeve påskjønnelsen ble overrakt.

Bernt Ole Ravlum (Ap) fortsetter som leder for Utvalg for areal og samfunnsplanlegging (Aresam). Ketil Sivertsen (Sp) blir ny leder for Utvalg for oppvekst og kultur (Oppku) og May Britt Kjelsaas (Sp) overtar ledervervet i Utvalg for helse- og velferd (Heve).

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...