ANNONSE
Annonse
Nea Radio

Væktarstua:

Væktarstua Spiseri AS overtar

NESTEN SOM FØR: Helge Kvithammer er godt fornøyd med at det nå blir ny drift i kaféen. Væktarstua Spiseri AS er klar til påske. Foto: Andreas Reitan

Væktarstua Spiseri AS overtar kafé, restaurant og drift av kjøkkenet på Væktarstua. De nye driverne skal være klar til påske.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 11.04.2022 kl 09:56

ANNONSE
Annonse

- En gledens dag, sier en godt fornøyd styreleder i eierselskapet Sylene Eiendom AS, Helge Kvithammer til Nea Radio.

- Gledelig for oss, men også for alle i dalføret. Nå opprettholder vi etter hvert det som må kalles "normal" drift, som vi har gjort i over 20 år. Nå blir det igjen mulig å få varm mat hver eneste dag, faktisk det eneste tilbudet i så måte mellom Selbu og Røros, sier Kvithammer.

Hotellet består

Også hotelldrifta består, bekrefter Helge Kvithammer. - Ja, mange vet det, men kanskje ikke alle vet at hotellet faktisk har vært i drift i regi av eierskapet Sylene Eiendom AS. Blant annet har vi mange boende her som jobber på Statkraft sitt anlegg ved Nesjødammen, og de får både mat og seng her. Men nå blir det nok også muligheter for å å kunne gjennomføre konfirmasjoner og andre selskaper som er bestilt.

- Vi har ansatt tre nye for å kunne ivareta hotelldrifta i regi av Sylene Eiendom AS, sier Helge Kvithammer. - Dermed har vi også økt antall ansatte i både bedriften og i Tydal, sier han.

Hør intervju med Helge Kvithammer

Nøkkelord

ANNONSE