ANNONSE
Annonse
Nea Radio

Vakre toner i Logtun kirke

Vakre toner: F.v. Knut og Jakop Nesse Stavset fremførte vakker musikk for de fremmøtte. Foto: Henrik Einangshaug

Det ble en fin kveld for de fremmøtte som hadde tatt turen til Logtun Kirke for å høre brødrene Jakop og Knut Nesse Stavset spille onsdag kveld.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

ANNONSE
Annonse

I år er sjette året på rad hvor det arrangeres sommerkonserter i Logtun kirke, hvor det hver onsdag klokken 19:00 i juli blir arrangert gratiskonserter i den gamle steinkirken på Frosta. Onsdag kveld var første gangen for i år, og de fremmøtte fikk høre vakre melodier fra brødrene Jakop og Knut Nesse Stavset.

- Det var kjempeartig, nå har jo den koronasituasjonen gjort til at mange kulturelle arrangementer er avlyst i lang tid fremover, og har vært det i flere måneder allerede. Så det at det kom folk ikke minst, og at vi fikk lov til å komme hit å spille det var kjempeartig, sa Jakop om konserten onsdag kveld.

- Jeg synes det var veldig artig å være med, jeg var egentlig spurt om å holde min egen konsert her jeg også, men jeg synes det var veldig nyttig at vi kunne holde det sammen, sa Knut.

God variasjon

Onsdagens konsert i Logtun Kirke hadde et godt variert program med melodi fra Les Misérables, et av de mest fremførte musikalene i verden, til nasjonalskatten Ein farfar i livet av Odd Nordstoga.

- Her har vi prøvd og fått til et variert program med alt fra orgelmusikk til musikalmusikk, og alt i mellom. Så hadde plukket ut noen salmer, noen visesanger og et stykke fra Les Misérables, i tillegg til at Knut spilte et par stykker av Bach på orgel. Så det var veldig artig, og prøvde å få til en god variasjon, sa Jakop om hva de fremmøtte fikk høre.

Neste onsdag er det Veinnmel & Krinolin som spiller i Logtun kirke. Mer info om arrangementet finner du her.

Nøkkelord

ANNONSE