Nea Radio

Vakre toner i Logtun kirke

Vakre toner: F.v. Knut og Jakop Nesse Stavset fremførte vakker musikk for de fremmøtte. Foto: Henrik Einangshaug

Det ble en fin kveld for de fremmøtte som hadde tatt turen til Logtun Kirke for å høre brødrene Jakop og Knut Nesse Stavset spille onsdag kveld.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

I år er sjette året på rad hvor det arrangeres sommerkonserter i Logtun kirke, hvor det hver onsdag klokken 19:00 i juli blir arrangert gratiskonserter i den gamle steinkirken på Frosta. Onsdag kveld var første gangen for i år, og de fremmøtte fikk høre vakre melodier fra brødrene Jakop og Knut Nesse Stavset.

- Det var kjempeartig, nå har jo den koronasituasjonen gjort til at mange kulturelle arrangementer er avlyst i lang tid fremover, og har vært det i flere måneder allerede. Så det at det kom folk ikke minst, og at vi fikk lov til å komme hit å spille det var kjempeartig, sa Jakop om konserten onsdag kveld.

- Jeg synes det var veldig artig å være med, jeg var egentlig spurt om å holde min egen konsert her jeg også, men jeg synes det var veldig nyttig at vi kunne holde det sammen, sa Knut.

God variasjon

Onsdagens konsert i Logtun Kirke hadde et godt variert program med melodi fra Les Misérables, et av de mest fremførte musikalene i verden, til nasjonalskatten Ein farfar i livet av Odd Nordstoga.

- Her har vi prøvd og fått til et variert program med alt fra orgelmusikk til musikalmusikk, og alt i mellom. Så hadde plukket ut noen salmer, noen visesanger og et stykke fra Les Misérables, i tillegg til at Knut spilte et par stykker av Bach på orgel. Så det var veldig artig, og prøvde å få til en god variasjon, sa Jakop om hva de fremmøtte fikk høre.

Neste onsdag er det Veinnmel & Krinolin som spiller i Logtun kirke. Mer info om arrangementet finner du her.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...