Nea Radio

Vafler før VG-lista

VAFLER: Svømmere fra Stjørdals-Blink Svømming stekte vafler av 80 liter røre før VG-listas show i Trondheim. Foto: Tove Storhaug

80 liter røre gikk med da svømmeklubb solgte vafler før VG-listas show i Trondheim onsdag.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Stjørdals-Blink Svømming har i overført betydning opplevd et lite mageplask så langt i 2019.
Da renseanlegget i hallen de brukte ble ødelagt i fjor høst, ble det klart at bassenget måtte holde stengt hele 2019 - muligens også lenger.

Som følge av det har de måttet reise til nabokommunen Malvik for å trene.
Rent sportslig har det dessverre fått den konsekvens at flere medlemmer har sluttet.

Rent økonomisk har det også godt hardt utover klubb-kassa, for hver fredag har nemlig Stjørdals-Blink Svømming stekt og solgt vafler – hvilket har vært klubbens hovedinntekt.
Grunnet hallbytte har dette ikke vært mulig å opprettholde i 2019.

Medlemmer har sluttet

- Jeg vet ikke om det skyldes lenger reisevei til trening, mindre attraktive midlertidige fasiliteter eller andre forhold som gjør at medlemmer vi gjerne skulle hatt med videre har valgt å slutte. Men med medlemsnedgang og uteblivelse av vaffel-inntektene er realiteten at vi har slitt litt med oppdriften hittil i år, sier Tove Storhaug som er leder i Stjørdals-Blink Svømming.

For mange norske klubber og idrettslag er nettopp salg av vafler en meget viktig inntektskilde.
Og nettopp fordi Stjørdals-Blink Svømming ikke lenger har mulighet til å sikre klubben hardt tiltrengte vaffelinntekter, ønsket Mills og VG Lista å påskjønne klubben med en premie i forbindelse med en konkurranse knyttet til at VG lista 2019 i kveld går av stabelen i Trondheim.
Blant mange verdige kandidater trakk altså den ærverdige klubben fra Stjørdal det aller lengste strået.

80 liter vaffelrøre

Fra i formiddag har ni svømmetalenter og nesten like mange foreldre kjørt i gang vaffelpressene i området ved festningen for å tilby rykende ferske vafler til deltakere på VG-arrangementet.
For denne dugnaden får klubben også en pengepremie på 20.000 kroner av Mills, noe klubben setter veldig stor pris på.
I tillegg har de ni ungdommene fått såkalte Golden Cirkle-billetter til konserten, som betyr at de kommer til å oppleve artistene som skal på scenen i morgen på veldig nært hold.

- Dette betyr mye for oss som klubb og for ungdommene som både deltar i vaffeldugnaden og får en stor konsertopplevelse i kveld. Klubben vår får nå en tiltrengt boost og ny motivasjon før vi tar fatt på høst-sesongen, sier Storhaug.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...