ANNONSE
Annonse
Nea Radio

Hærverk på trampoline:

Uvedkommende har vært på ferde

Foto: Selbustrand IL

Splitter ny trampoline til 20.000 kr er ødelagt etter at noen har utført hærverk på den. Selbustrand IL er frustrert - og ber den som har gjort dette om å melde seg.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Bare en uke etter at det ble satt opp en trampoline til nesten 20 000 kroner på Fuglemsmoen på Selbustrand i Selbu har noen skåret hull i duken. Det hele skal ha skjedd tirsdag ettermiddag, i følge leder i Selbustrand IL, Ole Morten Balstad.

I tillegg er det knust en lyskaster som ble brukt i forbindelse med skøytebanen i vinter, og pinnene som er brukt til markere hvor ballbingen skal stå er tatt opp og knekt.

Idrettslaget har fått meldinger som tilsier at hærverket ble utført i tidsrommet mellom 16.30 og 19.30, og ber om at de som har utført ugjerningen melder seg til enten Ole Morten Balstad eller Jan Ove Fuglem. Laget ønsker også tips dersom noen har observert personer på idrettsplassen i det aktuelle tidsrommet.

- Dette er fullstendig uakseptabel oppførsel og dersom ikke den eller de som har utført hærverket melder seg vil trampolina bli demontert, for slik kan vi ikke ha det, sier Balstad.

Nøkkelord

ANNONSE