Nea Radio

Utvidet lånegaranti i orden for Blink

Fra venstre: Leder enhet økonomi, Roar Størset, kommunedirektør Tor Jakob Reitan, styreleder Bente Ertsgaard og prosjektleder for stadion, Ove Halsan signerte festeavtalen. Foto: Knut Erlend Jegersen/Stjørdals-Blink

Mandag 5.oktober var kommunedirektør Tor Jakob Reitan og leder enhet økonomi, Roar Størset på M.U.S Stadion Sandskogan. Sammen med Stjørdals-Blink Fotballs styreleder Bente Ertsgaard og prosjektleder for stadion, Ove Halsan, ble avtale om feste signert. Den strekker seg over 40 år for et grunnareal på 13120 m2.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Forrige uke godkjente formannskapet den utvidede lånegarantien på 12 millioner kroner til Stjørdals-Blink Fotball. Formannskapet ga kommunedirektør Tor Jakob Reitan fullmakt til å signere garantien på kommunen sine vegne.

Garantisøknaden fra Stjørdals-Blink Fotball ble i prinsippet godkjent av et samlet kommunestyre for to uker siden. Kommunestyret ba likevel kommunedirektøren gå en ny runde med idrettslag og bank for å se om det var muligheter til å sikre kommunen enda bedre uten at det gikk ut over renta som Stjørdals-Blink Fotball må betale på lånet, oppsummerte Bladet.

Det er tidligere innvilget lånegaranti på 25 mill. kr til nystadion. Totalsummen er nå 37 mill. kr.

Anlegget ble imidlertid flyttet til Travbanen i samråd med Stjørdal kommune. Flyttingen gjorde at gjennomføringen av stadionanlegget ble dyrere enn først beregnet.

Lånet skal betales ned etter hvert som anlegget får støtte fra tippemidler.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...