Nea Radio

Endring i forskrift:

Utsatte klagebehandling av snøscooterløype

Utsetter klagebehandling av snøscooterløype. Foto: Arkivfoto

Det var under formannskapsmøtet i Tydal at det ble vedtatt å utsette Klagebehandling - Endring i forskrift om snøscooterløyper i Tydal.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 26.10.2020 kl 14:59

Både ordfører Jens Arne Kvello (SP) og varaordfører Ole Bjarne Østby (SP) er grunneiere i denne saken og ble enstemmig vedtatt inhabile under formannskapets behandling av saken. Ingrid Haarstad trådde inn som møteleder.

– Hva kan du si om saken, klagebehandlingen - endring i forskrift om snøscooterløyper i Tydal?

– Kommunedirektørens innstilling gikk ut på at løype H6 til Selbu skal tas ut av forskriften. I tillegg er det et kryss ved Høvtjønna hyttefelt hvor forslaget var å flytte løypen på myra like sør for Kroketbekken, forteller Ingrid Haarstad (SP)

Kommunedirektørens innstilling:
Tydal kommunestyre sitt vedtak fattet 30.01.2020 sak 8/20 om endring i «Forskrift om
kommunalt løypenett for snøscooter, Tydal kommune, Trøndelag»
Fastholdes med følgende
endringer:

- Løype H6 til Selbu tas ut av forskriften.
- Kryss ved Høvtjønna hyttefelt flyttes til å gå på myra like sør for Kroketbekken.
- Følgende endringer endres i kartet vedlagt forskriften, og løypebeskrivelse ved Høvtjønna endres.

Ønsker flere uttalelser

– Det er litt vanskelig å bare ta ut løype H6 til Selbu. Vi ønsker at flere skal kunne uttale seg, selv om den ikke kan ut i en høringsrunde til. Så ønsker vi å vente på Selbu, se hva de kommer fram til. For løype i Selbu er også tatt ut og stoppet akkurat nå, men vi vet at de jobber med å komme fram til en løsning, sier Haarstad.

– I vedtaket som ble tatt, bestemte vi for å utsette saken til neste formannskapsmøte 16. november. Da vi har fått bedre tid til å se på den, avslutter Haarstad.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...