Nea Radio

NM i Friidrett 2022:

Utfordrer bedrifter i Værnesregionen

Værnesregionens sprekeste: Jomar Ertsgaard, Lene-Mari Prøven og Jon Uthus oppfordrer næringslivet til å bli med på NM i Friidrett i 2022.

Vi ha bedriftene til å delta på folkefesten og kåre Værnesregionens sprekeste.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

I samarbeid med Næringsforeningen i Værnesregionen (NIV) utfordrer nå NM Friidrett Stjørdal 2022 bedrifter til å bli med på løp, hopp og kast konkurranse gjennom et helt år fra august 2021 til august 2022. I den anledning møte vi Jomar Ertsgaard fra NM komiteen, sammen med Jon Uthus og Lene-Mari Prøven fra NIV på Øverlands Minde, for å høre litt mer om denne spesielle utfordringen.

– Denne satsingen er todelt, sier Jomar Ertsgaard, som er arrangementsansvarlig for NM 2022 som inkluderer Værnesregionens sprekeste, for det første er dette en satsning på folkehelse.

De ønsker at ansatte skal komme seg opp av kontorstolen og ut på idrettsbanen for å dels konkurrere med seg selv, og samtidig i lag sammensatt av tre kolleger i konkurranse mot andre bedrifter.

– Her vil vi ikke bare ha fokus på prestasjonen, men også forbedringen gjennom året. I tillegg vil vi ha premiering for beste antrekk og heiarop, og andre eksepsjonelle ting som måtte dukke opp underveis.

Ertsgaard fortsetter med å si at de ønsker å engasjere ansatte i lokale bedrifter frem mot NM 2022.

– Det er viktig av Værnesregionen er klar over at vi skal arrangere NM Friidrett 2022 i Stjørdal. Det er svært lenge siden det har vært et NM Friidrett så langt nord, og da er det spesielt viktig at vi slutter opp om dette arrangementet. Derfor er det spesielt bra å få til et god sammarbeid med Næringsforeningen.

– Dette er er flott samarbeid for oss også, sier daglig leder for Næringsforeningen i Værnesregionen (NIV) Jon Uthus.

– For ansatte i våre medlemsbedrifter vil dette være både en sosial happening samtidig som det vil være både sunt og vitalt bra. Med et slikt fokus på helse, er Værnesregionens sprekeste et bidrag for folk til å komme bedre form. Samtidig vil vi få et bredt eierskap i NM arrangementet i Stjørdal 2022.

Håper på god deltakelse

– For at flest mulig skal melde seg på for å delta, vil vi sette opp en premie for verving av flere lag fra flere bedrifter, sier Lene-Mari Prøven fra NIV.

– På denne måten vil vi få en bred og god deltakelse fra mange bedrifter. Vi håper jo at dette skal bli vårt svar OL’s fakkelstafett. Mulighet for påmelding legges ut på våre nettsider, og på Facebook-siden til NM arrangøren med adressen stjordal2022.

Det gjelder ikke å være best

Hvert lag må bestå av 3 deltakere.

Ertsgaard presiserer at her gjelder det ikke å være best, men å forbedre sin egen prestasjon.

– Friidrettsforbundet har egne tabeller som regner ut poengene ut fra alder og kjønn - og det er har derfor ikke så mye å si hvordan sammensetningen for laget er i utgangspunktet. Samtidig er det viktig å fortelle at de som melder seg på, får muligheten til å delta på trening 2-3 ganger i uken, med gratis veiledning fra- /trening
sammen med noen av de beste friidrettsutøverne i området.

Videre forteller Ertsgaard at det konkurreres i løp 40 meter, hopp stille lengde og kast av kule. Det blir Kickoff i august 2021 og finale i juni 2022, og det er gratis å delta.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...